Μαρία Ηλιάκη: Οι 3 μήνες σχέσης με τον Νεκτάριο Γαλίτη και τα σενάρια για γάμο!

Μπορεί οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καραβάτου για την καλή της φίλη Μαρία Ηλιάκη και το ενδεχόμενο να παντρευτεί το επόμενο καλοκαίρι (δες εδώ), να έκαναν το γύρο των media, η παρουσιάστρια από το “Πρωινό Ant1” όμως δηλώνει χαρούμενη και ερωτευμένη, αλλά όχι έτοιμη για γάμο… “Είμαι ευτυχισμένη αλλά δεν παντρεύομαι”, αποκάλυψε στο “Hello!” η Μαρία.
Ποιος είναι όμως, ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά; Το όνομά του είναι Νεκτάριος Γαλίτης (δες φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία) και είναι στο πλευρό της τους τελευταίους 3 μήνες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, μέσω κοινών γνωστών. Οι πρώτες βόλτες και η παρέα δεν άργησαν να τους φέρουν κοντά και για ένα διάστημα άρχισαν να βγαίνουν και μόνοι μέχρι που κατάλαβαν πόσο πολύ ταιριάζουν. Έτσι, εδώ και τρεις μήνες είναι ερωτευμένοι και πολλοί μιλούν για μια σοβαρή σχέση που δεν αποκλείεται να φθάσει ως το γάμο.

Ο Νεκτάριος είναι επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και έχει στο Μικρολίμανο ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και άνθρωπος χαμηλών τόνων γι’ αυτό και συχνά επιλέγει ήρεμα στέκια με την καλή του και όχι πολλές κοσμικές εξόδους!

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” πέτυχε το ζευγάρι σε τρυφερή βόλτα μόνο για δυο!

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More