Μαρία: “Μόλις άρχισα να τον γράφω λίγο… μου έδειξε πιο πολύ ενδιαφέρον.”

Είμαι με ένα παιδί εδώ και 9 μήνες περίπου. Χωρίσαμε και μετά από ενάμιση μήνα γύρισε μετανιωμένος. Από τη μέρα που αρχίσαμε να βγαίνουμε μέχρι σήμερα εγώ είμαι εκεί δίπλα του και αυτός απλά με έχει δεδομένη, αυτό μου έρχεται στο μυαλό!

Κάθε φορά που δεν είναι καλά, είμαι εκεί… και πάει λέγοντας. Όταν κάτι δεν πάει καλά μεταξύ μας προσπαθώ να το λύσουμε και μου λέει πως σκέφτομαι και μιλάω σαν μωρό.

Μόλις άρχισα να τον γράφω λίγο, άρχισε να νιώθει αμφιβολίες ότι δεν τον θέλω και τέτοια και μου έδειξε πιο πολύ ενδιαφέρον. Το θέμα είναι ότι καταπιέζομαι να του δείχνω αυτό το πρόσωπο γιατί πολύ απλά δεν γουστάρω να τον γράφω. Όλο αυτό θέλω να το ζω μαζί του και όχι να γράφει ο ένας τον άλλον…

Χθες μαλώσαμε πάλι… δεν ξέρω… να του στείλω ή να περιμένω να μου στείλει;
Είναι και εγωιστής!!
Μαρία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω αλλα το κουλο του δεν λεει να το σηκωσει τοσο καιρο το εκανα εγω γνωμη δικια μου γραφτον περισσοτερο πολυ περισσοτερο μονο ετσι θα σου τηλεφωνησει αλλα σου λεω για πολυ γραψιμο…..

  2. Και εσύ ανισόρροπη! Δεν εβγαλα νόημα απο όσα γράφεις. Δεν φαίνεσαι να έχεις πρόβλημα, μάλλον βαριέσαι και δεν ξέρεις τι να κάνεις! Ασχολήσου και με κάτι άλλο πέρα απο εναν γκόμενο…

  3. polu sovaro provlima exeis koritsi mou ………

  4. Μαρία καλημέρα. Σε μια σχέση δεν θα πρέπει να καταπιεζόμαστε αλλά να είμαστε ο εαυτός μας. Συνήθως, ο ένας θα είναι πιο εγωιστής από τον άλλον σε φυσιολογικά πλαίσια βέβαια. Αν ενδιαφέρεται πιστεύω πως θα κάνει κίνηση να τα βρείτε αργά ή γρήγορα. Δεν θα ήταν κακό όμως μετα να κάτσετε να συζητήσετε, να του πεις τι σε ενοχλεί να ακούσεις τι έχει να σου πει και να το λύσετε.

  5. Κατ’ αρχάς, δεν μας δίνεις περισσότερα στοιχεία (ηλικίες, για ποιον λόγο χωρίσατε κλπ). Δεύτερον, όπως κι εσύ επισημαίνεις, στη σχέση σας πάντα εσύ έδινες περισσότερα. Εκείνος θεωρούσε ότι σε κάθε στραβοπάτημα εσύ θα ήσουν εκεί για αυτόν. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για μια προβληματική σχέση, από την οποία θα ήταν καλύτερο να φύγεις όσο γίνεται νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση καταπιέζεσαι, είτε επειδή δίνεις περισσότερα είτε επειδή αναγκάζεσαι να προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι, για να σου δώσει σημασία. Στις σχέσεις πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας κι όχι να καταφεύγουμε σε “κολπάκια”, για να μας προσέξει ο άλλος. Αν χρειάζεται να το παίξεις δύσκολη, για να σου δώσει σημασία ένας άνθρωπος, τότε μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος για σένα.

  6. Συμφωνώ με την Ελπίδα και για σένα Μαρία αλλά και για την Προβληματισμένη. Εαν δεν είναι και οι δυο μέσα στην σχέση… τί να την κάνεις. Γιατί να το τραβας απο τα μαλλιά; Κανείς δεν μπορεί, και δεν του αξίζει άλλωστε, να πορεύεται έτσι.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More