Μαρία Μπεκατώρου – Υβόννη Μπόσνιακ – Ελένη Φουρέιρα: Η κοινή βραδινή έξοδος

Η Υβόννη Μπόσνιακ και η Μαρία Μπεκατώρου είναι κάτι παραπάνω από φίλες. Είναι οικογένεια! Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχει βαφτίσει την κόρη της σχεδιάστριας και του Αντώνη Ρέμου, την Ελένη. Και πριν αποκτήσουν όμως αυτό το δεσμό είχαν μία πολύ δυνατή φιλία. Οι δυο τους έχουν εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη τους και ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει πολλές φορές σε κοινές εξόδους και βόλτες.

Το TLIFE τις συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή τους εξόρμηση στο νυετχρινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος. με αφορμή τη γιορτή της Ελένης, οι δύο γυναίκες διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους. Την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 συνόδευυε ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος.

Το ίδιο βράδυ διασκέδασε όμως στο Fantasia και η εορτάζουσα Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια, που φέτος απολαμβάνουμε μέσα από το talent show του ΑΝΤ1 So You Think You Can Dance, πέρασε την ονομαστική της εορτή παρέα με τον επίσης εορτάζοντα Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Οι τρεις τους τραγουδήσαν στο συγκεκριμένο νυχτερινό στέκι της :Αθήνας λίγους μήνες νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ελένη Φουρέιρα δεν παρέλειψε να βρεθεί στο τραπέζι της Υβόννης Μπόσνιακ και της Μαρίας Μπεκατώρου.

Read More

And More