Μαρία Σολωμού: Στη θεατρική πρεμιέρα του Μάριου Αθανασίου!

Κάποτε έζησαν ένα μεγάλο έρωτα και τώρα τους ενώνει μια δυνατή φιλία. Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου είναι μια αγαπημένη οικογένεια και παρόλο που έχουν χωρίσει και δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη κάνουν τα πάντα για τον γιο τους Αλέξανδρο. Και φυσικά στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον.
Τον περασμένο Απρίλη, ο γνωστός ηθοποιός (και πρωταγωνιστής στους συμμαθητές) είχε βρεθεί στο θέατρο Γκλόρια για να απολαύσει την Μαρία στην πρεμιέρα της παράστασης “Ο κύριος Παπαπαναγιωτοπουλάκης”. Και τώρα εκείνη μαζί με την καλή της φίλη Σύλβια Δεληκούρα ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο θέατρο Ακάδημος. Εκεί πρωταγωνιστεί ο Μάριος Αθανασίου με μια ομάδα αξιόλογων ηθοποιών και σκηνοθέτη τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση “Αναμείνατε στο ακουστικό”.

Οι δυο τους μάλιστα, μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια (ο καθένας τους έχει προχωρήσει στη ζωή του), αλλά πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Αν και δεν τους αρέσουν τα πολλά (και μεγάλα λόγια) δείχνουν κάθε φορά έμπρακτα πως βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Read More

And More