Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Στην Νέα Υόρκη θα τσουγκρίσουν φέτος τα κόκκινα αυγά τους ο Μάρκος Σεφερλής με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά και τον γιο τους Χάρη. Το ζευγάρι έφυγε οικογενειακώς για Αμερική και έκανε ένα από τα όνειρό του πραγματικότητα…

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής πια, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο θέατρο Περοκέ με την παράσταση “χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.”, αλλά και τις υποχρεώσεις του στο Star και βρήκε λίγες μέρες για να γιορτάσει με όλη της οικογένεια.

Ωστόσο,, ο Μάρκος είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του και… τη δουλειά, καθώς πόζαρε “έξω από τα γραφεία του μεγαλύτερου ατζέντη της Αμερικής”

Νέα Υόρκη! Έξω από τα γραφεία τού μεγαλύτερου ατζέντη της Αμερικής! Σας φέρνω καινούργια πράγματα! Ετοιμαστείτε! #travel #worktime #today #newyork #entertainment #williammorris

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

Η αλήθεια, είναι πως το ζευγάρι λίγες φορές έχει τη δυνατότητα να κάτσει και να ξεκουραστεί στις γιορτές και τις αργίες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά αυτό το Πάσχα θέλησε να το περάσει μόνο με τον γιο του Χάρη. Έτσι, οι τρεις τους ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης για Αμερική.

Καλημέρα από τη Νέα Υόρκη!!!!!! #travel #goodmorning #today #together #newyork #happy #motherandson

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις



Read More

And More