Μάθημα ζωής από την γυμνάστρια που παλεύει γενναία με τον καρκίνο! Τι αποκαλύπτει στην Tatiana Live

Μαθήματα ζωής δίνει η 32χρονη γυμνάστρια που παλεύει με τον καρκίνο. Η Ιωάννα Σκανδαλάκη είναι γυμνάστρια, παντρεμένη και μητέρα μιας πανέμορφης κορούλας και έδωσε δύσκολη μάχη με τον καρκίνο του μαστού και… βγήκε νικήτρια! Η περιπέτειά της ξεκίνησε πριν από επτά μήνες, όταν μετά από αλλεπάλληλες εξετάσεις διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού.

Κάνοντας μια απλή ψηλάφηση διαπίστωσε μια δυσμορφία στο μαστό της. Πήγε για εξετάσεις και ο γιατρός την διαβεβαίωσε πως πρόκειται για ένα απλό αδένωμα που έχουν πολλές γυναίκες. Χωρίς να έχει ιστορικό στην οικογένειά της και ακολουθώντας υγιεινό τρόπο ζωής, ένιωθε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. “Κάτι μέσα μου μου έλεγε πως αυτό που σου βρήκαν πρέπει να το βγάλεις”, δήλωσε στην Tatiana Live. Η ίδια αποφάσισε να κάνει το χειρουργείο και η βιοψία που ακολούθησε έδειξε πως είχε καρκίνο του μαστού σε πρώιμο στάδιο.

“Δεν φοβήθηκα τίποτα. Ήμουν πολύ σκληρή”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά. Ακολούθησε μια σειρά από χημειοθεραπείες, ακτινοβολία και ανοσοθεραπεία για προληπτικούς λόγους και το μόνο που την φόβιζε ήταν αν όλα αυτά θα την κατέβαλαν ώστε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Δες το video από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More