Με αυτά τα προϊόντα έγινε το smokey της Gigi Hadid στο show του Versace!

Με το show του οίκου Versace άνοιξε η σεζόν για τα couture shows της Άνοιξης του 2016. Και αν κρίνουμε και από το αποτέλεσμα που βλέπουμε στην Gigi Hadid η σεζόν άνοιξε και με ultra sexy διάθεση!

Το μακιγιάζ του show ανέλαβε η top, top, top make up artist Pat McGrath η οποία μάλιστα ανέβασε και photo στο instagram της για να μοιραστεί μαζί μας info για τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν.

Τα προϊόντα, λοιπόν, είναι από την δεύτερη συλλογή μακιγιάζ της υπερταλαντούχας make up artist, την Phantom 002. Εδώ συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε το Black 002 Eye Gloss και το Black Caviar Gel Eyeliner ενώ στο κέντρο του κινητού βλεφάρου φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε ένα touch χρυσού και κατά πάσα πιθανότητα το Gold 002, το πρώτο προϊόν που δημιούργησε ever η Pat McGrath.

Finishing touches on the #DIVINE @rosiehw before @versace_official last night. This #Phantom002 blended smokey eye combined #black002 eye gloss and the Black Caviar gel liner ⚡️⚡️⚡️ #beauty #BTS #makeupbypatmcgrath

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Pat McGrath (@patmcgrathreal) στις


Στα πρακτικά: όλα τα προϊόντα της σειράς έγιναν sold out εν ριπή οφθαλμού, σχεδόν από την πρώτη ώρα που λανσαρίστηκαν αλλά μπορείς να τα χαζέψεις ελεύθερα εδώ. Από την άλλη μπορείς να επενδύσεις σε ένα μαλακό μολύβι (khol) για να κάνεις αυτό το look και για την χρυσή σκιά στο κέντρο του κινητού βλεφάρου να πειραματιστείς με την σκιά Dolce & Gabbana Perfect Mono Matte Cream Eye Color, απόχρωση Antique Gold.

Από τα πρακτικά στα… πιο πρακτικά: Κάνε κλικ εδώ και δες πώς να κάνεις ένα sexy smoky eyes βήμα- βήμα!

Read More

And More