Μίνα Αρναούτη: Το 7ο χειρουργείο και ο άντρας που την στηρίζει!

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς που ανεβαίνει η Μίνα Αρναούτη. Η 30χρονη πολυτραυματίας μετά το τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, πέρασε πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε μια σειρά από εγχειρίσεις. Τώρα βρίσκεται στη Μυτιλήνη, έχοντας κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo και του Στέφανου Κωνσταντινίδη, η 7η επέμβαση είναι θέμα χρόνου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το 30χρονο κορίτσι σιγά σιγά οι φυσιοθεραπείες την έχουν βοηθήσει και σιγά σιγά λυγίζει το γόνατο του δεξιού και του αριστερού ποδιού της, τα νέα όμως δεν είναι το ίδιο ευχάριστα και για το χέρι της. Μετά τις εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης,οι γιατροί την ενημέρωσαν πως πιθανότατα να χρειαστεί μια ακόμη επέμβαση για μόσχευμα στο μπράτσο. Οι τελικές εξετάσεις θα γίνουν σε λίγες μέρες και θα αποφασιστεί αν πρέπει τελικά να γίνει το χειρουργείο.

Ο φύλακας – άγγελος της Μίνας

Όσο για τη ζωή της μετά το τροχαίο… Η Μίνα προσπαθεί να βρει σιγά σιγά τις ισορροπίες της και έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπούν και την φροντίζουν, παρά τις “επιθέσεις” που δέχεται στα social media. Όπως αναφέρει όμως, και το δημοσίευμα ανάμεσα στους φίλους και την οικογένειά της, υπάρχει και ένας άντρας που στέκεται στο πλευρό της.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο υπήρχε ένα φλερτ πριν τη μοιραία νύχτα του τροχαίου. Μετά το ατύχημα εκείνος βρέθηκε κοντά της, την στήριξε στο νοσοκομείο και την έχει επισκεφτεί και στη Μυτιλήνη, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά. Η ίδια μπορεί να μην μιλά για αυτόν, μάλιστα, αλλά το στενό της περιβάλλον, αναφέρει πως στις δύσκολες στιγμές που περνά αυτός ο άντρας είναι το στήριγμά της και το μέλλον θα δείξει αν η σχέση τους θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από φιλία…

Read More

And More