Μηνάς Χατζησάββας: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Ήταν στο θέατρο μια μέρα πριν το εγκεφαλικό

Συνεχίζεται η αγωνία για τον Μηνά Χατζησάββα. Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.
Η περιπέτεια της υγείας του ηθοποιού ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας κι ενώ βρισκόταν με έναν φίλο και συνάδελφό του στο σπίτι. Ενώ, μια μέρα νωρίτερα είχε βρεθεί στο θέατρο ΠΚ, όπου παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση του Παύλου Κουρτίδη “Σπίτι από γέφυρες”. Εκεί μάλιστα φωτογραφήθηκε με φίλους και συνεργάτες.

Άνθης, Φαλελάκης, Χατζησάββας, Κουρτίδης

Φαλελάκης, Μπιμπίλας, Χατζησάββας, Ρόχας
Την επόμενη μέρα πήγε κανονικά στις πρόβες για το έργο “Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου” που θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Badminton και το βράδυ της Δευτέρας οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η κατάσταση της υγείας του, όμως, παραμένει πολύ σοβαρή, ενώ η οικογένειά του ζήτησε αυτές τις δύσκολες ώρες να κρατηθούν ιδιαίτερα χαμηλοί τόνοι. “Η οικογένειά και οι φίλοι του επιθυμούν να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Μηνάς Χατζησάββας. Κατανοούν ότι υπάρχει ενδιαφέρον επειδή είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, αλλά θέλουν να κρατήσουν μακριά τα φώτα της δημοσιότητας”, είναι το μήνυμα της οικογένειας, προς πάσα κατεύθυνση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Read More

And More