Μόλις δημιουργήθηκε βερνίκι που έχει γεύση… prosecco

Έχω αυτή την απολαυστική συνήθεια μια φορά την εβδομάδα να βγάζω όλη την πίεση με ένα ποτήρι prosecco μετά ακριβώς από το γραφείο με συναδέλφους. Και κάπως έτσι διοχετεύω όλο το άγχος χωρίς να έχω ξεσπάσματα του τύπου… τρώω τα νύχια μου! Χμμ!

Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία αλλά δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια του χρόνου για ένα ποτό μετά το γραφείο, αυτό το θέμα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου! Η εταιρία Groupon μόλις ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα βερνίκι με γεύση Prosecco! Yeap! Το λανσάρισμα θα γίνει με αφορμή την γιορτή της μητέρας, ωστόσο, έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα social οι πρώτες photos και στο youtube το πρώτο βίντεο.

Στα συστατικά του βερνικιού η εταιρία αναγράφει ότι υπάρχει πραγματικό prosecco γι’αυτό και έχει αληθινή γεύση από το αγαπημένο σου ποτό, αλλά μεταξύ άλλων εμπεριέχονται και κάποια άλλα συσταστικά όπως προπυλενογλυκόλη, που δεν θεωρούνται ιδιαίτερα ασφαλή.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν πρέπει να ανησυχείς καθώς το συγκεκριμένο brand δεν κάνει διανομή εκτός Μεγάλης Βρετανίας. Τουλάχιστον για τώρα. Ωστόσο, μπορείς να απολαύσεις παρακάτω το βίντεο με αυτό το βερνίκι- proseccο. Cheers!

Read More

And More