Μόλις εντοπίσαμε ένα από τα ωραιότερα καφέ κραγιόν!

Αν έπρεπε να αγοράσουμε ένα και μόνο κραγιόν σε αυτή τη φάση αυτό θα ήταν το καφέ. Το ξέρεις. Σχεδόν σε έχω ζαλίσει. Αλλά μετά από τα 4523 άρθρα που έχουν γραφτεί ήδη και μόνο εδώ για το καφέ κραγιόν των 90’s εσύ ακόμη (μπορεί και να) βρίσκεσαι στην αναζήτηση του τέλειου εκείνου προϊόντος.

Λοιπόν, μάθε ότι για κάθε φορά που τεστάρουμε ένα προϊόν σε έχουμε στο μυαλό μας. Και κάπως έτσι, όταν στο γραφείο έφτασαν τα νέα προϊόντα μακιγιάζ της Tommy G και εντοπίσαμε μεταξύ πολλωωωων άλλων και το τέλειο καφέ το επόμενο αντανακλαστικό βήμα ήταν να το μοιραστούμε μαζί σου!

/

Πρόκειται για το Dual Lipstick no 34 της Tommy G που είναι το πιο σκούρο. Αλλά επειδή τα 90’s είχαν κι αυτή τη λογική του ανοιχτού καφέ συνδυασμένο με καφέ σκούρο περίγραμμα τσέκαρε και το no 30.

Και δυο- τρία πολύ βασικά πλεονεκτήματα των Dual Lipstick:
– Με μια αγορά έχεις ματ κραγιόν και lipgloss κι εσύ θα αποφασίσεις αν θες το αποτέλεσμα στα χείλη σου να είναι ματ ή γυαλιστερό!
– Δεν φεύγει για κανέναν λόγο! Οk! Φεύγει αν τρως για τρεις ώρες συνεχόμενα (ποια τρώει για τρεις ώρες;)
– Έχει βελούδινη υφή και αυτό το ματ αποτέλεσμα δεν αφυδατώνει ούτε τραβάει τα χείλη μας (έλα, σου έχει συμβεί ξανά και ξανά!).
– Είναι value for money! Κοστίζει €13.00!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΡΑΓΙΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πιο έξυπνο trick που ακούσαμε ποτέ για να φορέσεις σωστά το καφέ κραγιόν!
4 διάσημες που φόρεσαν το καφέ κραγιόν των 90’s!
Βήμα- βήμα πώς να κάνεις το μακιγιάζ της Kylie Jenner με το καφέ κραγιόν!

Read More

And More