Monica Belluci: Θα είναι η οικοδέσποινα του 70ού Φεστιβάλ των Καννών!

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που η Monica Bellucci παρουσίασε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες και τώρα φαίνεται πως επιστρέφει δυναμικά σε ένα ρόλο που γνωρίζει καλά. Ναι, η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός θα είναι η φετινή οικοδέσποινα του 70ού Φεστιβάλ των Καννών και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Η πιο σέξι ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο της οικοδέσποινας των τελετών έναρξης και λήξης της φετινής διοργάνωσης που ξεκινά στις 17 Μαΐου και ρίχνει αυλαία στις 28 Μαΐου. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του 70ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών θα είναι ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Canal+ που έχει τη συμπαραγωγή και την αποκλειστική μετάδοση των τελετών του Φεστιβάλ «Η Μόνικα Μπελούτσι έχει μια μακρά ιστορία φιλίας με το Φεστιβάλ των Καννών: το 2000 ανέβηκε για πρώτη φορά στο βήμα για να παρουσιάσει την ταινία «Βασικός Ύποπτος για Φόνο» (Suspicion) του Στίβεν Χόπκινς. Επέστρεψε δύο χρόνια αργότερα με το «Μη Αναστρέψιμος» (Irréversible) του Γκασπάρ Νοέ το οποίο σόκαρε τους θεατές…».

Πάντως, εκτός από παρουσιάστρια η 52άχρονη καλλονή έχει υπάρξει μέλος της κριτικής επιτροπής το 2006 με πρόεδρο τον Γουόνγκ Καρ Ουάι, αλλά και συμμετέχουσα ως ηθοποιός στις ταινίες του Μάρκο Τούλιο Τζιορντάνα «Νύχτες Οργής», της Μαρίνα ντε Βαν «Μην κοιτάξεις Πίσω», αλλά και της Ιταλίδας Αλίτσε Ρορβάχερ «Τα Θαύματα», η οποία απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής.

Read More

And More