Μυστικός γάμος για Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Φώτη Μπερνάντο! Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Μετά από δυο χρόνια περίπου σχέσης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάντο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και λάμπουν από χαρά. Το ζευγάρι, μάλιστα, κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί μυστικά χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι (εκτός φυσικά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα).

Τα πρώτα δημοσιεύματα πως το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν τη γέννηση της μπέμπας, είχαν κυκλοφορήσει εδώ και μέρες, αλλά η Πηνελόπη απέφευγε να μιλά για αυτό. Ωστόσο, την ώρα που βγήκε από το μαιευτήριο με την μικρή της αποκάλυψε “Είμαστε παντρεμένοι αλλά δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να μιλήσουμε για αυτό”. Μάλιστα, κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή “Με το Καλημέρα” είπε: “Για τους άλλους ίσως να είναι γραφειοκρατικό, για εμάς ήταν κάτι πολύ όμορφο και ρομαντικό”.

ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ

Την ίδια στιγμή βέβαια, και ο αγαπημένος της, δήλωσε με χιούμορ:”Είμαστε παντρεμένοι και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι”.

Τέλος, για την μικρή η Πηνελόπη ανέφερε: “Δεν περιγράφεται αυτό που νιώθουμε. Είμαστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, είναι υγιέστατη, είναι καλή, ήσυχη, τρώει. Γεννήθηκε 3 κιλά περίπου και φεύγουμε σε αυτά τα κιλά. Δεν έχει χάσει γραμμάριο. Είμαστε φαγανές” και δεν έκρυψε την επιθυμία να κάνει κι άλλο παιδί… “Αν έχουμε όρεξη θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά”, είπε!

Δες το video από την εκπομπή “Με το Καλημέρα”:

Read More

And More