Μυστικός γάμος για την Ελένη Τσαγκά!

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της η Ελένη Τσαγκά. Η γνωστή δημοσιογράφος και άνκορ γούμαν του Star ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας (ήταν στο παρελθόν για επτά χρόνια παντρεμένη με τον εφοπλιστή Δημήτρη Τζανετάτο) και έλαμπε από χαρά. Ο εκλεκτός της καρδιάς της, δεν ήταν άλλος από τον βιολόγο Νίκο Γδοντέλη που τα τελευταία δυο χρόνια έχει γεμίσει χαρά την καθημερινότητά της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Πασαλιμάνι. Παρανυφάκια τους ήταν τα δίδυμα παιδιά της Ελένης και ο γιος του συζύγου της. Ενώ, για κουμπάρα του, το ζευγάρι επέλεξε την καλή της φίλη (και τη γυναίκα που στάθηκε αφορμή να γνωριστούν) Άννα Λαντή. Μετά το γάμο, μάλιστα ακολούθησε μεγάλο γλέντι στα νότια προάστια.

Και μπορεί το μυστήριο να έγινε πριν μερικούς μήνες, μόλις πριν δυο μέρες όμως η Ελένη Τσαγκά είδε τις φωτογραφίες από το γάμο που κυκλοφόρησαν και έγραψε στο Facebook “Για να μην λέτε ότι δεν σας τα είπα”.
Να ζήσουν!

Read More

And More