Η πολιορκία της… ωραίας Κάτιας !

Αναμφισβήτητα είναι ένα πρόσωπο λαμπερό… Αναμφισβήτητα είναι ένα πρόσωπο που όλα τα κανάλια το θέλουν με τρέλα… Αναμφισβήτητα είναι ένα πρόσωπο με το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια φλερτάρει έντονα το Mega, αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα, τηλε-συνοικέσιο δεν μας προέκυψε !

Ο λόγος ; Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη, η οποία απ ΄ότι μαθαίνω για ακόμα μία φορά έχει μπει στο στόχαστρο των Megaλικών ! Η ωραία Κάτια λέγεται πως είναι ένα απο τα πρόσωπα με τα οποία το Mega θέλει να ξεκινήσει κάποιες επαφές και συζητήσεις, προκειμένου να τα καταφέρουν αυτή την φορά και να την πείσουν να αναλάβει την παρουσίαση του “Baby Master Chef” !

Βλέπετε, μετά το “ναυάγιο” της συνέχισης της συνεργασίας Mega – Ευγενίας Μανωλίδου, οι άνθρωποι του καναλιού της οδού Μεσογείων, έχουν αρχίσει το τρέξιμο, προκειμένου να τα καταφέρουν και να εντοπίσουν την νέα … “βασίλισσα της κουζίνας” τους ! Οχι, με σταυρωμένα χέρια θα καθόντουσαν !

Και επειδή ως γνωστόν τα γυρίσματα του “Baby Master Chef” υπολογίζεται πως θα αρχίσουν τον Απρίλιο έχουν σηκώσει τα μανίκια και έχουν ανασκουμπωθεί για τα καλά. Αποτέλεσμα ; Ηδη, έχουν ξεκινήσει να ακούγονται προς τα έξω τα πρόσωπα τα οποία είτε σκέφτονται, είτε έχουν κάνει μαζί τους κάποιες πρώτες επαφές ,για να αναλάβουν χρέη οικοδέσποινας σε αυτή την… μικρογραφία “Master” , την οποία πιστεύουν με τρέλα.

Ετσι, μετά την Φαίη Σκορδά που φέρεται να είναι κι αυτή απο τα πρώτα – πρώτα ονόματα στην λίστα των υποψηφιών , στο κούρσα της διεκδίκησης της παρουσίασης μπαίνει και η Κάτια Ζυγούλη !

Κι αν τους …κάτσει ; Οπως έλεγε στο περίπου και μία γνωστή διαφήμιση ; Θα γίνει χαμός !

Read More

And More