ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Απο Γενάρη επιστρέφει τελικά ο Γρηγόρης στην tv !

Αν νομίζατε πως τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική χρονιά ,θα ξεκινούσε στο Mega και το ολοκαίνουργιο τηλεοπτικό ταξίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου ,απατάσθε ! Ναι, αν περιμένατε πως και πως τον Γρηγόρη στους δέκτες σας ,δυστυχώς με την όρεξη θα μείνετε και θα μείνουμε !

Οχι, ο Γρηγόρης δεν επιστρέφει στην τηλεόραση απο Οκτώβρη, καρά τσεκαρισμένο ! Ο Γρηγόρης θα μείνει μακριά απο τα πλατό για τουλάχιστον επτά μήνες ακόμα. Με άλλα λόγια; Η επανεμφάνισή του τοποθετείται απο Γενάρη και μετά. Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές ,μπορεί αυτή την εποχή οι συζητήσεις και οι επαφές του Γρηγόρη με το Mega , όλο και να …φουντώνουν , όμως , αυτές οι συζτήσεις τοποθετούν την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική επιστροφή του γνωστού παρουσιαστή απο τις γιορτές των Χριστουγέννων και μετά.

Ολες οι συζητήσεις που κάνει ο Γρηγόρης με τους Megaλικούς αφορούν στο 2011 ! Βλέπετε, το Μεγάλο Κανάλι έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει την σεζόν ,έχοντας στο ολοκαίνουργιο πρόγραμμά του απο πλευράς ψυχαγωγίας το “Just the two of us” με τον Γιώργο Καπουτζίδη, το “Yu Man” πιθανότατα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ,αλλά και το ριάλιτι πρόγραμμα “Frame” για το οποίο εδώ και καιρό σας έχουμε μιλήσει.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κατά την διάρκεια του οποίου οι παίκτες που θα συμμετέχουν ,θα προσπαθήσουν απο τον καναπέ του σπιτιού τους να μας …κερδίσουν το ενδιαφέρον και φυσικά την ψήφο προτίμησής μας. Δηλαδή, θα κάθονται μπροστά στην κάμερα για κάποιο χρονικό διάστημα και με διαφόρους τρόπους θα προσπαθήσουν να μας κάνουν να μην πλήξουμε ,έτσι ώστε να τους δώσουμε το εισιτήριο για να προχωρήσουν παρακάτω.

Ετσι , λοιπόν, απο πλευράς ψυχαγωγίας στο πρώτο μέρος της σεζόν το πρόγραμμα του Mega είναι …κομπλέ , πράγμα που μεταφράζεται πως ο Γρηγόρης αν είναι να επιστρέψει, θα επιστρέψει απο Γενάρη.

Οσο για το ποιο θα είναι το πρότζεκτ που θα παρουσιάσει ; Ακόμα άγνωστο ! Οι συζητήσεις παίρνουν και δίνουν ,αφού καμία απο τις προτάσεις που έχουν πέσει για την ώρα στο τραπέζι δεν έχει ενθουσιάσει και δεν έχει κάνει το…κλικ στον παρουσιαστή , για να πει το μεγάλο “ναι”. Βλέπετε, είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς και εντυπωσιακό, αλλά και …οικονομικό πρόγραμμα.

Και το κυριότερο ζήτημα ποιο είναι ; Το ζήτημα είναι πως ο Γρηγόρης θέλει να αναλάβει ένα πρόγραμμα το οποίο να είναι όλο επάνω του και ο ρόλος του να μην είναι ούτε …διακοσμητικός ,ούτε …διεκπεραιωτικός , όπως είναι ουστιαστικά ο ρόλος των περισσότερων παρουσιαστών στα πρότζεκτ τύπου … “Dancing with the stars” , “Greek Idol” , “X-Factor” και γενικώς στα πρότζεκτ τύπου ριάλιτι , που έχουν κατακλύσει τις οθόνες μας .

Αυτός είναι και ο λόγος , που ουδέποτε ο Γρηγόρης δεν μπήκε στον πειρασμό να παρουσιάσει το “Just the two of us” , όπως γράφτηκε και ακούστηκε κάποια στιγμή.

Read More

And More