Η Φαίη Ξυλά ντύνεται και πάλι νυφούλα !

Δεν είναι η πρώτη, δεν είναι η δεύτερη, αλλά είναι η τρίτη φορά που η Φαίη Ξυλά ντύνεται νυφούλα ! Ναι, είναι η τρίτη φορά που η γνωστή ηθοποιός φοράει τα λευκά και αποφασίζει να ανταλλάξει αιώνιους όρκους αγάπης ! Οχι, όχι, μην πάει ο νους σας στο κακό…

Το κορίτσι φρεσκο-παντρεμένο, – μόλις πέρσι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο – , δεν αποφάσισε να χωρίσει και ευθύς αμέσως να προχωρήσει σε έναν νέο γάμο ! Ολα αυτά συμβαίνουν στην “Εύα”, δηλαδή, στην ηρωίδα που υποδύεται στα “Μυστικά της Εδέμ” !

Και η “Εύα” ως γνωστόν μέσα σε μόλις τρεισήμισι χρόνια, έχει ντυθεί τρεις φορές νυφύλα. Ετσι, σήμερα το απόγευμα θα την δούμε να μην ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά τα σκαλιά του…. δημαρχείου, στο πλευρό του “Λευτέρη” (Βασίλης Μπισμπίκης) και αφού πρώτα την έχουμε δει σε αυτό τον ρόλο και δίπλα στον “Νικόλα”, αλλά και δίπλα στον “Στέφανο” !

Μία ανάσα ,λοιπόν, πριν το μεγάλο φινάλε των “Μυστικών”, τα οποία και ρίχνουν οριστικά αυλαία την επόμενη Πέμπτη, σήμερα θα δούμε γάμους και πανηγύρια ! Μάλιστα, το συγκεκριμένο γύρισμα έγινε από τον περασμένο Ιούλιο και ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο για τους πρωταγωνιστές.

Βλέπετε, κατά-καλόκαιρο, με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινα και έπρεπε όλοι τους να είναι ντυμένοι… χειμωνιάτικα και να κάνουν γύρισμα από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το απόγευμα.

Το γύρισμα του γάμου έγινε στο Δημαρχείο της Παλλήνης και έδωσαν όλοι το “παρών”, με πρώτες και καλύτερες βεβαίως – βεβαίως την “Νόρα” και την “Δάφνη” που ήταν και οι… κουμπάρες, ενώ ο “γαμπρός” πέρασε τα πάνδεινα από την… καζούρα της ανδροπαρέας της Φεγγαρόπετρας, όπως περνούν παραδοσιακά όλοι οι γαμπροί από τους φίλους τους, την ημέρα του γάμου τους.

Και παρά το γεγονός πως και ο Βασίλης Μπισμπίκης, αλλά και η Φαίη Ξυλά έχουν βρεθεί σε αυτό το ρόλο κανονικά και στην ζωή τους ,είχαν σου λέει τρελό άγχος ! Μάλιστα, ο Βασίλης έλεγε χαριτολογώντας στα υπόλοιπα παιδιά στο γύρισμα, πως όπως και να έχει, το “γαμπριάτικο κοστούμι σου προκαλεί μία νευρικότητα” !

Φυσικά, μετά τον γάμο ακολούθησε και ένα σούπερ γλέντι σε γειτονική ταβερνούλα της περιοχής, όπου όλοι οι συντελεστές των “Μυστικών της Εδέμ” το γλέντησαν με την ψυχή τους, μετατρέποντας το τηλεοπτικό γύρισμα σε ένα… πριβέ πάρτι, από το οποίο δεν έλειψαν ούτε τα τραγούδια, ούτε και τα ζειμπέκικα !

Read More

And More