Eurovision : Κι όμως έκανε την έκπληξη στους πίνακες τηλεθέασης…

Κι από εκεί που οι περισσότεροι στοιχημάτιζαν πως σήμερα ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision θα βρισκόταν στα… Τάρταρα της τηλεθέασης, τελικά η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε το “θαύμα” της ! Βλέπετε, οι πιο πολλοί πίστευαν επηρεσμένοι τόσο από τις επιδόσεις του διαγωνισμού τα τελευταία δύο χρόνια, που σημείωναν στους πίνακες τηλεθέασης πτήσεις σε… βαρομετρικό χαμηλό, όσο και από την κρίση, που έχει κάνει τους τηλεθεατές να έχουν στρέψει για τα καλά το βλέμμα τους στην ενημέρωση, πως η μάχη της Ελληνικής αποστολής στο Μπακού θα είχε αφήσει τους τηλεθεατές ολίγον τι, αδιάφορους !

Τελικά έκαναν λάθος ! Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision κατάφερε να κερδίσει την μάχη της τηλεθέασης και να σημειώσει εντυπωσιακές επιδόσεις στους πίνακες, θυμίζοντας άλλες τηλεοπτικές εποχές… Εποχές που η Eurovision γινόταν… εθνικό, τηλεοπτικό ζήτημα.

Ετσι, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ηβη Αδάμου κατάφεραν χθες να στρέψουν επάνω τους όλα τα βλέμματα και να χαρίσουν κατά μέσο όρο στην ΝΕΤ ποσοστό τηλεθέασης 35,7% και στα νεανικά κοινά 39,0%, κερδίζοντας την μάχη των ποσοστών στην βραδινή ζώνη. Μία μάχη από την οποία βρέθηκε να χάνε μέχρι και το αήττητο “Ράδιο Αρβύλα” που χθες έκοψε το νήμα της τηλεθέασης, τερματίζοντας δεύτερο.

Οσο αφορά δε στο σύνολο τηλεθέασης της Eurovision, το πικ έφτασε να αγγίζει κάποια στιγμή το 42,9%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών το 44,3%, αντίστοιχα.

Read More

And More