Εκτός εαυτού ο Γ. Παπαδάκης ! Τι ενόχλησε τον γνωστό δημοσιογράφο ;

Ενα πρωινό γεμάτο ένταση ήταν και το σημερινό για τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος για ακόμα μία φορά δεν κρατήθηκε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του λέγοντας χαρακτηριστικά πως “δεν είναι Σούπερμαν” και πως έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, “σάκος του μποξ” !

Ο οικοδεσπότης του “Πρωινού ΑΝΤ1”, λοιπόν, σαφέστατα επηρεασμένος από την σκληρή κριτική που δέχτηκε μετά το περιστατικό της live επίθεσης Κασιδιάρη προς Κανέλλη και Δούρου, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το όλο θέμα και αφού λίγα λεπτά πριν το τελευταίο διαφημιστικό διάλλειμα, το χρονόμετρο που υπάρχει στο πλατό και δείχνει το διαθέσιμο χρόνο που έχουν μέχρι το break είχε μηδενίσει και η συζήτηση μεταξύ των πολιτικών συνεχιζόταν, σηκώθηκε όρθιος και με έντονο ύφος είπε :

“Επειδή έχω κατηγορηθεί, θα πρέπει να σας πω το εξής… Έχω γίνει σάκος του μποξ τώρα τελευταία και θέλω την προστασία τη δική σας. Καταρχήν, δεν πέφτουν από εδώ οι διαφημίσεις. Γι’ αυτούς που ξέρουν από τηλεόραση, το LMS, το μηχάνημα που είναι φορτωμένο με τις διαφημίσεις, βρίσκεται 17 χιλιόμετρα μακριά! Δεν είμαι Σούπερμαν και κάνω έτσι και μπαίνουν οι διαφημίσεις ή μετά κάνω έτσι, γιατί μιλάει ο Λαφαζάνης ή κάνω έτσι γιατί μιλάει ο Κασιδιάρης. Ελάτε να δείτε πρώτα λοιπόν, πως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση εδώ και μετά ψάχνετε για σάκο του μποξ..!”

Read More

And More