“Money Drop” ο τελικός τίτλος του Γρηγόρη ! Διαβάστε τα πάντα για το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι του Mega…

Ο Οκτώβρης έχει αρχίσει να πλησιάζει …επικίνδυνα κι έτσι σε όλα τα κανάλια έχουν πατήσει γκάζι και τρέχουν με χίλια, προκειμένου μέχρι τον ερχόμενο μήνα και την μέρα της μεγάλης πρεμιέρας του prime-time τους ,τα πάντα να είναι έτοιμα και φροντισμένα στην εντέλεια.

Το Mega ,λοιπόν, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα… Ετσι, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, αυτή την εποχή ετοιμάζει πυρετωδώς και το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου ,το οποίο όπως σας είχα γράψει μέσα απο τα Media του “T-Life” , είναι το “Million Pound Drop” ,της πασίγνωστης εταιρίας παραγωγής , “Edenmol” , η οποία μεταξύ άλλων είναι και η εταιρία παραγωγής του “Μεγάλου Αδελφού”.

Το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του Mega, θα βγαίνει στον αέρα με τον τίτλο “Money Drop” και θα μοιράζει 300.000 ευρώ ! Μάλιστα ,τα πράγματα έχουν μπει τόσο στην… τελική ευθεία, που απο προχθές το βράδυ βρίσκεται αναρτημένη μέσα στο site του Mega, η επίσημη φόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής του παιχνιδιού.

Το “Money Drop” θα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο βράδυ και στοχεύει στο να τινάξει τα μηχανάκια της AGB στον αέρα ! Οσο για το πως ακριβώς γίνεται η παρουσίαση του παιχνιδιού μέσα απο το “megatv.com” ;

“…Έχεις βρεθεί ποτέ με 300.000 ευρώ στα χέρια σου; Κυριολεκτικά στα χέρια σου;

Το Money Drop είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε για τα τηλεπαιχνίδια μέχρι σήμερα !

Σε κάθε live show του παιχνιδιού, οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 300.000 € απαντώντας σωστά σε μια σειρά 8 απλών ερωτήσεων.

Οι παίχτες ξεκινούν το παιχνίδι έχοντας μπροστά τους 300.000€. Ναι, ακριβώς μπροστά τους, σε αληθινά χαρτονομίσματα! Ανάλογα με το πόσο σίγουροι είναι για τις γνώσεις τους, ποντάρουν αυτά τα λεφτά στις εναλλακτικές απαντήσεις που τους δίνονται. Όσα περισσότερα τα λάθη, τόσο μεγαλύτερες οι απώλειες. Όμως, αν ποντάρουν στις σωστές απαντήσεις, κερδίζουν και φεύγουν από το παιχνίδι κατά πολλά (πάρα πολλά) ευρώ πλουσιότεροι!!! Τόσο απλά.

Θες να διεκδικήσεις live στο πλευρό του Γρηγόρη 300.000€;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Δήλωσε συμμετοχή , είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής, είτε τηλεφωνώντας στο 210.68.56.257…”

Read More

And More