Έριξε αυλαία για το καλοκαίρι το “Μίλα”! Δες φωτογραφίες από τα backstage

Αυλαία με δυο εκπομπές – έκπληξη έριξε για φέτος το καλοκαίρι η εκπομπή “Μίλα” της Τατιάνας στο Star. Η οικοδέσποινα του “Μίλα” αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της μαζί με την Δούκισσα Νομικού και την Κατερίνα Καραβάτου και το TLIFE βρέθηκε στα backstage της εκπομπής για να σου αποκαλύψει… όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες.
Το κλίμα που επικρατούσε στα γραφεία της ομάδας του “Μίλα” και στα καμαρίνια είχε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, αφού όλοι μετρούσαν αντίστροφα τις τελευταίες μέρες για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το team της εκπομπής και η Τατιάνα, όμως, φρόντισαν να ετοιμάσουν δυο εκπομπές-έκπληξη για να κλείσει δυναμικά η φετινή σεζόν.

Έτσι την Πέμπτη, η Τατιάνα φιλοξένησε στην εκπομπή την Δούκισσα Νομικού που μίλησε χωρίς περιστροφές για όλους και για όλα. Η νεαρή παρουσιάστρια και μοντέλο εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και εντυπωσίασε το κοινό. Η Δούκισσα, αφού μίλησε για τον έρωτα, τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, αποκάλυψε και τα μυστικά της διατροφής της.

Ενώ, στην τελευταία εκπομπή είδαμε την μανούλα Κατερίνα Καραβάτου που εξομολογήθηκε όλα όσα έζησε την περίοδο της εγκυμοσύνης της και περιέγραψε το πώς βίωσε το θαύμα της μητρότητας. Η Κατερίνα, μάλιστα με μεγάλη συγκίνηση ανακοίνωσε πως θα ονομάσουν την κόρη τους Αέλια!
Δες video από την τελευταία εκπομπή:

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της εκπομπής:

Read More

And More