Τάμτα: “Η κόρη μου είναι η αιτία για όλα αυτά που κάνω και αντέχω”

Για τη δουλειά της, την κρίση που αντιμετωπίζει ο χώρος, τον έρωτα αλλά και τη μεγάλη αγάπη της ζωής της την κόρη της ‘Αμμυ, μίλησε η Τάμτα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Η Τάμτα που ξεκίνησε το όνειρο της απο το Greek Idol εξήγησε πως η μτέρα της ήταν εκείνη που την παρακίνησε. Η ίδια είχε αναστολές αφού εκείνη την εποχή το επίπεδο των ελληνικών της δεν ήταν αρκετά καλό. Με αποτέλεσμα να φοβάται πως θα απογοητευτεί. Η επιτυχημένη πορεία της απέδειξε πόσο σωστό πολλές φορές είναι το ένστινκτο της μάνας. Αν καιη ίδια θεωρεί πως η επιτυχία της στο χώρο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και δεν διαστάζει να αναφερθεί στους ανθρώπους που πίστεψαν σε εκείνη.

Ενώ παρόλο που θεωρεί πως και η εμφάνιση της έπαιξε το ρόΛο ώστε να ξεχωρίσει δεν θεωρει πως οι στιλιστικές της επιλογές είναι προκλητικές. ” Δεν είμαι προκλητική. Το ύφος και το στιλ που υπηρετώ μουσικά ταιριάζουν απόλυτα με την εμφανισή μου. Δεν έχω ξεφύγει στιλιστικά και το αν φοράω κορμάκια είναι κάτι το οποίο μπορώ να υποστηρίξω”.

Τι κι αν δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως εμπνέεται απο τη Lady Gaga η ίδια λέει πως τη θαυμάζει μεν τη θεωρεί υπερβολική δε. Και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει πρότυπα απλά πέρνει στοιχεία απο πολλούς.

Η ίδια μίλησε και για την κρίση που έχει επηρεάσει τη δουλειά της και είχε ως αποτέλεσμα να ρίξει το budget της. Αλλά και το ότι θα γίνει ξεσκαρτάρισμα στο χώρο και στους εφήμερους τραγουδιστές. Και φυσικά αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά στα πράγματα που έμαθε απο εκείνον στη σκηνική της παρουσία και μουσικά. ” Το σημαντικότερο που έκανε ο Σάκης για μένα ήταν να μου ανεβάσει την αυτοεκτίμηση”.

Φυσικά η κουβέντα δεν άργησε να πάει και στις προσωπικές ερωτήσεις όπου η τραγουδίστρια δεν έκρυψε πως είναι μόνη της αυτό το διάστημα, πως αυτό που την οδηγεί στο χωρισμό είναι η ζήλεια και, αν και δεν βιάζεται να δεσμευτεί, εύχεται ιδανικά για το μέλλον να ζήσει ένα πάθος που δεν θα σβήσει ποτέ.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον Γρηγόρη Πετράκο που ήταν μαζί για 6 χρόνια δεν δίστασε να πει πόσο πολύ την βοήθησε σε όλα τα επίπεδα. ” Η σχέση μας τελείωσε όσο όμορφα ξεκίνησε”.

Ένω δήλωσε πως η μεγάλη αγάπη της ζωής της είναι η κόρη της Άννυ και πως αν δεν την έιχε αποκτήσει σίγουρα θα είχε άλλες ανάγκες και προτεραιότητες. ” Η Άννυ είναι η αιτία όλων αυτών που κάνω και αντέχω. Είναι η ζωή μου και για αυτή ζω”.

Η Τάμτα το καλοκαίρι θα κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Read More

And More