Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το κορίτσι των Dolce&Gabbana

Mπορεί για την ανάδειξη της και τη συμμετοχη της στο διαγωνισμο ομορφιάς Miss Universe 2011 να μην τελέστηκε η καθιερωμένη τελετουργία αλλά η επιλογή, των ειδικών του χώρου, φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το 23χρονο μοντέλο που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό Μiss Universe 2011 και πριν καλά καλά μάθουμε τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της το βιογραφικό της κερδίζει τις εντυπώσεις. Η ίδια έχοντας ούτε καλά καλά η ίδια συνειδητοποιήσει το τι γίνεται κερδίζει τις εντυπώσεις και συνεργασίες με Dolce&Gabbana και Roberto Cavalli. Oι Dolce&Gabbana την επέλεξαν να συμμετέχει στη καμπάνια τους. Η ίδια δήλωσε: ” η χαρά μου δεν περιγράφεται. Είναι μεγάλη μου τιμή που επέλεξαν εμένα, μία Ελληνίδα, για μία δειθνούς φήμης δουλειά”.

Στο Πρώτο Θέμα μίλησε για τη δουλειά, αλλά και τα πιστεύω της για τη ζωή. Εξήγησε πως το ξεκίνημα της έγινε τυχαία όταν επισκέφθηκε την Αθηνα για ένα σαββατοκύριακο και μια κοπέλα στο μετρό της έδωσε την κάρτα του πρατορείου μοντέλων με το οποίο συνεργάζεται ως τώρα. Η πρώτη της φωτογράφιση έμεινε κρυφή απο τους γονείς της μέχρι να δημοσιευτεί το περιοδικό και να τους δείξει το τόλμημα της. Ο δισταγμός της αυτός, της βγήκε σε καλό, αφού τα βήματα της στο εξωτερικό είναι πολύ προσεκτικά.

Η ίδια εξήγησε πως ξεκίνησαν όλα έξω. “Τέσσερις μήνες αφότου άρχισα να δουλεύω για το πρακτορείο μου εδώ συμμετείχα στην καμπάνια Schwarzkopf στη Γερμανία. Πήγα για μία βδομάδα κι έκατσα ενάμιση μήνα. Πλέον ζω μόνιμα στο Μιλάνο”. Ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θα συμμετείχε ποτέ στο Next Top Model.

Μικρή φορούσε φόρμες και αθλητικά παπούτσια χωρίς να έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο ενασχόλησης της με το μόντελιγκ αφού υποστηρίζει πως στην Ελλάδα το επάγγελμα αυτό δεν το σέβονται όπως θα έπρεπε. Τώρα ζει περισσότερο στα αεροδρόμια παρά στο σπίτι της αλλά φροντίζει να έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί για να βλέπει την οικογένεια της στη Πάτρα,αλλά και το αγόρι της που ζει στο Βόλο, και όπως λέει, αξίζει τον κόπο να πηγαινοέρχεται.

Όνειρο της ζωής της να επιστρέψει στην Πάτρα, να κάνει δική της οικογένεια και να δουλέψει μαζί με την αδερφή της στο μαγαζί με ρούχα που άνοιξαν.

Read More

And More