Η Γωγώ Μαστροκώστα σε τέλεια φόρμα! Έχει χάσει ήδη 8 κιλά

Η Γωγώ Μαστροκώστα, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, είναι μια γυναίκα αφοπλιστικά ειλικρινής, που δεν τυφλώθηκε ποτέ από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους ανθρώπους που τη χρειάζονται.

Έτσι έκανε και πρόσφατα στην περίπτωση της καλής της φίλης, Ορθούλας Παπαδάκου που πέρασε περιπέτεια με την υγεία της. Η Γωγώ ήταν από την αρχή στο πλευρό της.

Σχετικά με την αποχή της μάλιστα, από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η σέξι Γωγώ, που πάντα διαλαλούσε ότι -παρά τις δελεαστικές προτάσεις που της γίνονταν- βάζει πάνω από όλα την οικογένειά της κι ύστερα την καριέρα, είχε πει: ”Δεν μου έχει λείψει, πιστέψτε με. Αν μου είχε λείψει θα ήμουν από πέρυσι στην τηλεόραση.”.

Επιπλέον, είναι μια γυναίκα που έχει σύμμαχό της τον χρόνο, μιας και εξακολουθεί να είναι πανέμορφη και να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, όπως συνέβει και στις διακοπές της στη Ρόδο. Η γνωστή γυμνάστρια που βρέθηκε σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα μαζί με την 3χρονη κορούλα της, Βικτώρια και την κουμπάρα της Στάλλω Ηλία -ο Τραϊανός ήταν στην Κύπρο λόγω αγώνων με την ΑΕΚ- έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Άλλωστε έχει χάσει και 8 κιλά…

Σχετικά με τις φήμες που την θέλουν να συμμετέχει στο σόου του ΑΝΤ1, ”Dancing On ice”, δεν έχει δώσει προς το παρόν ξεκάθαρη απάντηση. Έχει δώσει όμως -από τις αρχές του χρόνου- σαφέσταστη απάντηση όσον αφορά στην απόκτηση ενός ακόμη παιδιού.

Η Γωγώ δεν αγχώνεται, αλλά θα ήθελε πολύ να προσφέρει στον σύζυγό της ένα ακόμη παιδάκι και στην μικρή Βικτώρια ένα αδελφάκι!

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More