Α. Καλλιμούκου: “Ο σύντροφός μου είναι ο δάσκαλός μου, o εραστής μου, ο γκόμενός μου, ο πατέρας μου!”

Η Αντωνία Καλλιμάκου μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για το βιβλίο που ετοιμάζει τώρα, τι κάνει όταν δεν έχει έμπνευση, αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, αλλά και για την άρνησή της για τον γάμο!
Το μοντέλο μίλησε για το βιβλίο που ετοιμάζει τώρα, αλλά και για τον αγαπημένο της Νίκο Καζατζάκη: “Το βιβλίο που ετοιμάζω τώρα έχει να κάνει με κάποιες από τις φιλοσοφίες του Νίκου Καζατζάκη. Για μένα είναι μεγάλος πατέρας. Ήταν άδικη η αντιμετώπιση που είχε. Πολλοί λένε πως είναι θρησκευόμενοι, πιστεύουν στον Θεό και το μόνο που έχουν κάνει είναι τρώνε ότι τους έδωσαν έτοιμο η μάνα, ο πατέρας, η γιαγιά τους. Ο Καζατζάκης πραγματικά θυσίασε τη ζωή του για να βρει τον Θεό.”

Η Αντωνία αποκάλυψε τι κάνει όταν δεν έχει έμπνευση: “Θα βγω να πιω ένα ποτό, θα πάω μια βόλτα με το μετρό για να παρατηρήσω ανθρώπους. Τους μορφασμούς τους, τους κινήσεις τους, τα μάτια τους, την συμπεριφορά τους.”
Η ίδια δήλωσε πως είναι ερωτευμένη: “Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται όταν δεν τα κυνηγάς. Έτσι συνέβη και σε μένα. Από τότε που αυτό το άτομο ήρθε στη ζωή μου αισθάνθηκα σαν να άνοιξε ο κόσμος. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι μαζί σου και είναι τόσο εγωιστές και εγωκεντρικοί που σου ρουφάνε όλη την ενέργεια. Εδώ συνέβη το αντίθετο. Είμαι μαθήτριά του. Είναι ο δάσκαλός μου, ο εραστής μου, ο γκόμενός μου και ο πατέρας μου.”
Τέλος είπε ότι είναι κατά του γάμου: “Δεν τα πάω καλά με τις εκκλησίες . Πιστεύω στον Θεό, αλλά ως εκεί. Πιστεύω στο Δημιουργό, πιστεύω πως για κάποιο λόγο έχουμε έρθει σε αυτό τον κόσμο.”

Read More

And More