Σε ποια star ανήκουν αυτά τα πληγωμένα πόδια;

Τα τακούνια είναι για όλες μας αντικειμένα πόθου, αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι επιβλαβή. Μετά την Victoria Beckham η οποία αναγκάστηκε να κάνει επέμβαση τώρα και μια ακόμη star φαίνεται να την έχει… πατήσει εξαιτίας της αγάπης της για τα ψηλοτάκουνα! Ποια είναι;

Η Sarah Jessica Parker! Το αγαπημένο μας fashion icon εμφανίστηκε με αυτό το υπέροχο φόρεμα δια χειρός Stella McCartney σε event στην Νέα Υόρκη. Και έδειχνε αψεγάδιαστη και λαμπερή μέχρι που… ουπς! Ο φακός εστίασε στα πληγωμένα από τα ψηλοτάκουνα πόδια της!

Η πρωταγωνίστρια του Sex and The City, Carrie Bradsaw μας είχε συνηθίσει να τρέχει στους δρόμους της Νέας Υόρκης ισσοροπώντας στα πανύψηλα Manolo Blahnik. To 2008 η ίδια παραδέχτηκε ότι η αγάπη της για τα τακούνια της κατέστρεψε τα πόδια!

Τότε είχε δηλώσει: “Βασικά έχω καταστρέψει τα πόδια μου. Δεν αισθάνομαι τίποτα! Τα πόδια μου δεν αισθάνονται κανέναν πόνο πια!”.

Την επομένη ο φακός των paparazzi συνέλαβε την Sarah Jessica Parker να κάνει βόλτα με τις αγαπημένες της δίδυμες κόρες…

Αυτή την περίοδο τη Sarha Jessica Parker προωθεί την νέα της ταινία “Ι don’t know how she does it” ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για το Sex and The City 3.

Σχετικά με αυτό έχει πει: “Ίσως υπάρξει στο άμεσο μέλλον η δυνατότητα να πούμε και μια τρίτη, ίσως και τελευταία, ιστορία”.

Read More

And More