Έλενα Παπαρίζου: Η ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να κάνει δυναμικό comeback, μετά την δύσκολη περιόδου το χωρισμού. Έχουν πλέον περάσει αρκετοί μήνες και η τραγουδίστρια δείχνει να έχει ξαναβρεί τους ρυθμούς της. Και όχι μόνο! Είναι καλύτερα από ποτέ!

Η ίδια δήλωσε πως ο ποιοτικός οικογενειακός χρόνος είναι αυτός που τελικά την βοήθησε πολύ. Ότι και να είναι πάντως εμείς χαιρόμαστε να την βλέπουμε κι ας μοιράζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος; Μα φυσικά οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις οι οποίες είναι πολλές τελευταία. Μπορεί να την βλέπουμε κάθε Κυριακή βράδυ μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες να κάνει κριτική στους χορευτές του Dancing On Ice αλλά από αυτή την Παρασκευή ξεκίνησε τις εμφανίσεις της και στη Θεσσαλονίκη!

Από την Παρασκευή και για 20 περίπου εμφανίσεις θα είναι στο πλευρό του μεγαλύτερου έλληνα τραγουδιστή, του Γιάννη Πάριου. Μαζί τους στην Πύλη Αξιού εμφανίζεται και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Θερμό χειροκρότημα απέσπασε και ο Γιάννης Πάριος, που δήλωσε ότι από αυτή την πόλη άρχισε την καριέρα του και σε αυτή σκέφτεται να την τελειώσει. Δες τον Γιάννη Πάριο με την Έλενα στην πρεμιέρα:

Μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη:

Η Έλενα έκανε πρεμιέρα στην συμπρωτεύουσα με στενό μίνι φόρεμα και λεοπάρ γόβες, ενώ στο ντουέτο της με τον Γιάννη Πάριο φόρεσε μαύρο μάξι φόρεμα με παγιέτες και ντεκολτέ. Η Έλενα στην πίστα της Πύλης Αξιού:

Ο καινούργιος χρόνος θα τη βρει στη συμπρωτεύουσα. “Χρονιά θα αλλάξουμε στη Θεσσαλονίκη, θεσσαλονικιώτικος χαμός θα γίνει!” είπε αστειευόμενη η Έλενα λίγο μετά την πρεμιέρα της.

Από τα highlights της βραδυάς ήταν τα μπλουζάκια που φορούσαν οι λουλουδούδες του μαγαζιού τα οποία έγραφαν επάνω, όπως βλέπεις στο φωτογραφία που δημοσίευσε το Star, “Single Is Better”, δηλαδή “ελεύθερη είναι καλύτερα”.

Δεν ξέρουμε αν ήταν έμπνευση του καταστήματος ή δώρο από την τραγουδίστρια οι μπλούζες πάντως σίγουρα η Έλενα είναι στα καλύτερά της!

Read More

And More