Χρ. Παππά στο Μίλα: “Έχω χάσει 7 κιλά από τις πρόβες του Dancing”

Η Χριστίνα Παππά έχει καταφέρει να κερδίσει εντυπώσεις και να παραμείνει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Παρόλο που η ίδια δεν πιστεύει ότι θα τα καταφέρει να μείνει για πολύ ακόμα…

“Ο καλύτερος έπαινος είναι αυτή η αγάπη, που με κρατάνε εκεί. Φοβόμουν ότι στο προηγούμενο θα έβγαινα. Ήμουν τελευταία στη βαθμολογία και είναι ένα παιχνίδι”, δήλωσε στην γυναικοπαρέα του “Μίλα” η ηθοποιός. Στην ερώτηση ποιος πιστεύει ότι θα φύγει μετά από το λαμπερό show απάντησε: “Εγώ!”

Ξεκαθάρισε την παρεξήγηση που είχε με την Έλενα Παπαρίζου μέσα στο παιχνίδι. Υποστήριξε πως εκείνη δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά ενώ τόνισε πως δεν την προωθεί κανένας επειδή είναι όμορφη. “Ο Κωστόπουλος δεν με παίζει στα περιοδικά του και του έχω πει και μηδέν να μου βάλει σκασίλα μου”, δήλωσε.

Ακόμα απάντησε με ποιους παίκτες του show έχει έρθει κοντά και έχουν γίνει φίλοι. Με κάποιους γνωριζόταν από πριν ενώ με άλλους ήρθε πιο κοντά μέσα από το παιχνίδι όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή που δέθηκαν οι δύο τους πάρα πολύ.

Τέλος, μίλησε και για τις θετικές επιδράσεις που έχει το show στο σώμα της! Η ίδια δήλωσε πως κάθε μέρα κάνουν 3 ώρες πρόβα και έχει χάσει 7 κιλά. Βέβαια, όπως τόνισε στο “Μίλα” πως στα 42 της χρόνια δεν έχει πια τις ίδιες αντοχές. “Το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τον πόνο”, ανέφερε χαριτολογώντας.

Read More

And More