Α. Βίσση: ” Τα μαρτύριά μου έχουν να κάνουν με τις πείνες που υφίσταμαι εθελοντικά για να είμαι αδύνατη”.

Η Άννα Βίσση είναι μία και μοναδική! Άλλωστε και η ίδια είχε τραγουδήσει στο παρελθόν “Σαν και μένα καμιά”. Και το αποδεικνύει σε όλη της την πορεία συνολικά. Σε κάθε της βήμα ξεχωριστά… Μέσα από το περιοδικό Celebrity φωτογραφίζεται και μιλάει για όλα μέσα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της!

Δεν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει το τραγούδι για να ασχοληθεί με κάτι άλλο και ούτε το εύχεται στον εαυτό της.

Το “Δώδεκα “ είναι εκτός από τον τυχερό της αριθμό και το καλύτερό της τραγούδι αφού εδώ και 26 χρόνια το κοινό της δεν σταμάτησε να το αγαπά! Όπως και την Άννα. Γιατί είναι αληθινή. Το ψέμα και ότι ψεύτικο είναι για εκείνη μακρινός συγγενής.

Η τραγουδίστρια μίλησε φυσικά και για τον έρωτα! “Αφήνεις κάτι που δεν έχεις τα κότσια να το αγαπήσεις νομίζω και όχι γιατί το αγαπάς πολύ. Για μένα η αγάπη είναι και ικανότητα, όχι μιζέρια ή κλαψούρα ή γκρίνια”, δήλωσε.

Έχει κάνει κάτι “απαγορευμένο” στη ζωή της; “Συνέχεια απαγορευμένα πράγματα κάνουμε όλοι σε σχέση με τον καθωσπρεπισμό που επικρατεί στις κοινωνίες μας. Κι άλλοτε είμαστε περήφανοι που αντιστεκόμαστε κι άλλοτε υπερβολικά αντιδραστικοί που χάνουμε τον έλεγχο. Έχω νιώσει και τα δύο καθότι… άνθρωπος κι εγώ.”

Άνθρωπος με αδυναμίες μάλιστα που δεν ντρέπεται να παραδεχτεί. “ Συνήθως τα μαρτύριά μου έχουν να κάνουν με τις πείνες που υφίσταμαι εθελοντικά προκειμένου να είμαι αδύνατη. Γιατί μου αρέσει πολύ το φαγητό και δεν το απολαμβάνω. Δεν το ξεπέρασα δε ποτέ κι ούτε πρόκειται. Για να λέμε αλήθειες”, δήλωσε η Άννα.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More