Ν. Μπουλέ: “Είμαι μόνη μου εδώ και ένα χρόνο”

Μπορεί τα επαγγελματικά της να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά, όμως η προσωπική της ζωή έχει μείνει πίσω… Περίπου ένα χρόνο πριν, όταν χώρισε από την τελευταία της σχέση. Η Νάντια Μπουλέ είναι μόνη και δεν διστάζε να το πει.

“Πριν από ένα χρόνο χώρισα από την τελευταία σχέση μου”, αποκάλυψε η παρουσιάστρια στη Ναταλία Γερμανού. Δεν ήταν όμως το μόνο που εξομολογήθηκε!

“Δεν έχω παρακαλέσει άντρα για να μείνει μαζί μου. Έχω ρίξει πολλά δάκρυα, αλλά όχι για να μείνει. Έχω κλάψει και για συμπεριφορές πάρα πολύ. Όταν κάποιος μου κάνει κάτι που δεν μου αρέσει, το παίρνω πάνω μου και σκέφτομαι τι έχω κάνει εγώ, τι μερίδιο ευθύνης έχω. Και σε αυτήν την περίοδο έχω ρίξει πολύ κλάμα”, συνέχισε η Νάντια.

Όταν της ζήτησε η Ναταλία να αποκαλύψει το όνομα που έχει ταυτισμένο με την έννοια της “χυλόπιτας” δυσκολεύτηκε. “Η χυλόπιτα είναι ένα θέμα σύνθετο… Το όνομα είναι Τάσος”, είπε.

Η παρουσιάστρια του “Black out” εκμυστηρεύτηκε ακόμα, ότι δεν έχει τύχει να την παρακολουθεί σύντροφός της. “Έχει τύχει να γυρίζω σπίτι μου ξημερώματα μετά από έξοδο και να με περιμένει σε ένα σημείο του δρόμου”, δήλωσε η Νάντια.

Read More

And More