Δούκισσα Νομικού: “Απολαμβάνω αυτό που ζω με τον Χρήστο”

Η Δούκισσα Νομικού πριν από λίγο διάστημα δίσταζε να μιλήσει για τα προσωπικά της. Τώρα πια δεν έχει τίποτα να φοβάται και μιλάει ανοιχτά για την σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη.

“Απλώς, τώρα έχω νιώσει καλύτερα με εμένα, νιώθω καλύτερα μέσα μου, είμαι πιο ώριμη και μπορώ να λέω πέντε πράγματα παραπάνω”, εξηγεί η όμορφη παρουσιάστρια στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” στο MακεδονίαTV.
Βέβαια, εκμυστηρεύτηκε πως ακόμα δεν έχει μάθει πως να φέρεται στους δημοσιογράφους αλλά απολαμβάνει αυτό που ζει. “Κατάλαβα ότι ακόμα κι αν κάτι το κρύβεις, πάλι βγαίνει προς τα έξω, άρα δεν έχει κανένα νόημα. Οπότε, καλύτερα να απολαύσω αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Δούκισσα μίλησε ακόμα και για τις ανατροπές στα επαγγελματικά της και αποκάλυψε πως είχε μεγάλη επιτυχία για το “Laugh Attack”! “Εμένα μου άρεσε, πήρα θετικά σχόλια από τον κόσμο”, δήλωσε. Άλλωστε η ίδια θεωρεί πολύ έξυπνο το κόνσεπτ της εκπομπής και μιλώντας στο TLIFE είχε πει πως είναι κάτι πολύ διαφορετικό από όλα όσα έχει κάνει.
“Χαίρομαι πολύ για την μετεγγραφή μου στον ΑΝΤ1”, υπογράμμισε ενώ ξεκαθάρισε πως το ανακοίνωσε αμέσως στα άλλα δύο κανάλια που συνεργαζόταν και πλέον νιώθει πως είναι στο φυσικό της περιβάλλον σε ένα τηλεοπτικό στούντιο.

Δες τι είπε η Δούκισσα:

Read More

And More