N. Ράλλη: ‘‘Είχα συμφωνήσει να είμαι στην Μενεγάκη!’’

Η Νικολέτα Ράλλη μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη αποκάλυψε πόσο καιρό είναι μόνη της και αν θεωρεί άδικη την σύγκριση με Χριστίνα Λαμπίρη: ‘‘Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης. Εξάλλου δεν πήγα να πάρω ένα ξαναζεσταμένο φαγητό. Πήγα στο star να υπηρετήσω ένα ολοκαίνουριο τηλεοπτικό κόνσεπτ, υπήρξε αντικατάστασης εκπομπής και όχι παρουσιάστριας’’, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ‘‘Hello”.

Πως βλέπει την Χριστίνα Λαμπίρη ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτιού ειδήσεων του Σαββατοκύριακου;
‘‘Δεν έχω προλάβει να τη δω ακόμη, για να είμαι ειλικρινής την έχει πάρει φευγαλέα το μάτι μου σε ένα δελτίο και μου φάνηκε πολύ καλή. Για ποιο λόγο να δω επιτηδευμένα ένα δελτίο επειδή το παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη; Θα παρακολουθώ τις ειδήσεις όποτε και όπου με ενδιαφέρει’’, είπε. Παράλληλα η παρουσιάστρια ανέφερε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση από το σταθμό σχετικά με τις φήμες που θέλουν από την επόμενη σεζόν την Ελεώνορα Μελέτη να είναι η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης.

Η Νικολέτα αποκάλυψε ότι αν δεν ερχόταν η πρόταση για το ‘‘Made in star’’ θα πήγαινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: ‘‘Προβληματίστηκα για λίγα μόνο λεπτά επειδή πριν πάω στο ραντεβού αυτό είχα συμφωνήσει να είμαι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αντίδραση του Σταμάτη Μαλέλη όταν του το ανέφερα ‘‘Τι λες κορίτσι μου, εδώ σου δίνω δική σου εκπομπή και εσύ θα πας να γίνεις πανελίστρια; Μετά από λίγο ήμουν απόλυτα σίγουρη’’.

Πόσα χρόνια είναι μόνη της;
‘‘Είμαι δυόμιση χρόνια χωρίς μια σχέση, πολλοί λένε εξάλλου ότι για να ξεπεράσεις ένα χωρισμό χρειάζεται να περάσει το μισό τουλάχιστον χρονικό διάστημα από αυτό που έζησες με τον άνθρωπο σου. Για εμένα μόλις τελείωσε αυτό το διάστημα’’, αποκάλυψε.

Θα επέστρεφε σε εκείνον; Η ίδια απαντά:
‘‘Είμαι απρόβλεπτη, δεν μπορώ να ελέγξω τις αντιδράσεις μου. Θα έλεγα ότι όλα μπορούν να συμβούν. Από το να γυρίσει και να πάρω την εκδίκηση μου λέγοντας ‘Άντε φύγε από εδώ τώρα αμέσως’’ μέχρι να είμαστε ξανά μαζί και να πω ‘‘Αύριο παντρευόμαστε’’!

Πόσες φορές έχει ακούσει σε σχέσεις της το ‘‘Σ’ αγαπώ’’;
‘‘Τρεις φορές μέχρι τώρα, κάθε άνθρωπος που μοιραστήκαμε μαζί συναισθηματικά χρόνο και στιγμές μου το είπε. Και τις τρεις φορές το πίστεψα’’, ανέφερε.

Διάβασε περισσότερα στο ‘‘Hello’’ που κυκλοφορεί!

Read More

And More