Ν. Κάρτσωνα: “Είχα φρικάρει όταν πήρα 15 κιλά σε ένα μήνα”

Η Νίκη Κάρτσωνα βρέθηκε στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή Μες την καλή χαρά και μίλησε για τη ζωή της, τον γιο της Φίλιππο αλλά και τις δίαιτες που έκανε και την καταπίεσαν πολύ!

Η Νίκη, που επί πολλά χρόνια ήταν στον χώρο του μόντελιγκ, έκανε αυστηρές δίαιτες ώστε να διατηρείται σε φόρμα, αλλά όπως είπε όλα είναι μέσα στο μυαλό! «Έχω κάνει πολλές δίαιτες στη ζωή μου, και έχω καταπιέσει τον εαυτό μου. Η δίαιτα είναι όπως τα μαλλιά. Τα κόβεις και μακραίνουν… Έτσι πρέπει να σκέφτονται πια οι γυναίκες. Πήραμε 5 κιλά; Δεν έγινε τίποτα… Θα τα χάσουμε. Είμαι της άποψης ότι αν θέλουμε να κάνουμε δίαιτα καλύτερα να πούμε ότι θα κάνουμε υγιεινή διατροφή για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα“, δήλωσε.

Η ίδια όταν είχε σταματήσει την ρυθμική γυμναστική είχε πάρει μέσα σε ένα μήνα δεκαπέντε κιλά! «Είχα φρικάρει όταν πήρα αυτά τα κιλά. Σε ένα μήνα μέσα τα είχα πάρει». ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, μίλησε για τον αγαπημένο της γιο και υποστήριξε πως είναι αρκετά αυστηρή κάποιες φορές ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να γίνεται παιδί μαζί του και να παίζει με τις ώρες. «Είμαι αυστηρή, αλλά γίνομαι και παιδί. Παίζω μαζί του, κυλιέμαι στα πατώματα!»

Τέλος, παραδέχτηκε πως ο μικρός έχει αδυναμία στον πατέρα του! «Ο Φίλιππος είναι «κολλημένος» με τον πατέρα του. Τώρα αρχίζει και έχει και στην μαμά μια αδυναμία. Είναι μεγάλη μαλαγάνα ο γιος μου. Θέλει να βλέπει ότι είναι όλοι καλά γύρω του, ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Γιατί έτσι είναι και εκείνος. Χαρούμενος! Το τελευταίο διάστημα περνάει τη φάση του μιλάω ανά 3 δευτερόλεπτα.»

Read More

And More