Ε. Κοκκίνου: Τα προβλήματα υγείας που της δημιούργησε το άγχος!

Πολύ κουρασμένη αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα χαρούμενη είναι η Έλλη Κοκκίνου το τελευταίο διάστημα. Η τραγουδίστρια προσπαθεί να μοιράσει το χρόνο της σε πολλά πράγματα και μέχρι τώρα τα καταφέρνει καλά!

Πρόσφατα έκανε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα για το οποίο είναι πολύ περήφανη. “Μόλις άνοιξα το δικό μου παιδικό σταθμό. Εκεί δηλώνω επιχειρηματίας”, αναφέρει η Έλλη μιλώντας στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι”.

Παράλληλα ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Το θετικό σε αυτό είναι ότι έτσι έχει την ευκαιρία να περνάει περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό της Γιώργο Μπόγρη ο οποίος μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, προτεραιότητα στη ζωή της δεν είναι άλλος από τον γιο της στον οποίο έχει τρελή αδυναμία. “Είμαι παραδοσιακή μητέρα. Εργάζομαι για να εξασφαλίσω στο παιδί μου καλές σπουδές και να είναι ανεξάρτητος”, τόνισε η ίδια.

Ακόμα, παραδέχτηκε πως κάνει συνέχεια αυτοκριτική και πω τα μεγαλύτερα λάθη της τα έχει κάνει επηρεασμένη από το συναίσθημα καθώς εθελοτυφλούσε, όπως υποστήριξε. “Αυτό συμβαίνει πιο πολύ στις γυναίκες γιατί είμαστε περισσότερο ρομαντικές”, συμπλήρωσε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κακόβουλη κριτική που ασκείται από ορισμένους ανθρώπους στα και πώς εκείνη την αντιμετωπίζει. “Πιο παλιά ήμουν πολύ επιθετική. Είχα μπει σε ένα τρυπάκι που ούτε εμένα μου άρεσε. Τώρα διεκδικώ αυτά που αξίζω με πολύ γλυκό τρόπο πλέον”, είπε.

Η Έλλη εξομολογήθηκε και τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει λόγω του μεγάλου άγχους και της πίεσης που αντιμετωπίζει στη δουλειά της.

Τέλος, μίλησε για τον σύντροφο της, και αν την ενοχλεί ή όχι που την ρωτούν συνέχεια για εκείνον. “Δεν χρειάζεται να με ρωτούν συνέχεια. Η εικόνα μιλάει από μόνη της”, εξήγησε.

Δες τι είπε για τα προβλήματα υγείας και το νέο επιχειρηματικό τςη βήμα:

Δες τι είπε για την σχέση της και την λάθος εικόνα που έχει ο κόσμος για τη ζωή της:

Read More

And More