Ε. Κοκκίνου: “Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ούτε έχω δείξει ότι είμαι με τον Γιώργο”

Η Έλλη Κοκκίνου φωτογραφίζεται για το ΟΚ! στην πιο ώριμη φάση της ζωής της και μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια για τον έρωτά της με τον Γιώργο Μπόγρη, τη μοναδική σχέση με τον 4χρονο γιο της Αλέξανδρο και το πολυσυζητημένο διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.
/
Πώς παρουσίασες στον Αλέξανδρο τη σχέση σου με τον Γιώργο Μπόγρη;
Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ούτε έχω δείξει, τις λίγες φορές που έχουν έρθει σε επαφή, ότι με τον Γιώργο έχουμε σχέση. Αυτό που ξέρει είναι ότι είναι φίλος μου, τον αντιμετωπίζει όπως και τον Παύλο (Σταματόπουλο) που είναι κουμπάρος μου και νονός του. Το έχω κουβεντιάσει και με παιδοψυχολόγο και μου τόνισε ότι είναι πολύ μικρός για να συζητήσω μαζί του κάτι τέτοιο.

Και τι θα κάνεις αν ο Γιώργος σού ζητήσει να παντρευτείτε;
Δεν νομίζω να ξαναπαντρευτώ…. Έβαλα το νυφικό μου, έκανα και ένα ωραίο πάρτι για τους φίλους μου, οπότε το έζησα αυτό το παραμύθι. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να θέλω να συζήσω με κάποιον. Ίσως σε τρία-τέσσερα χρόνια αλλάξω γνώμη. Αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία διάθεση να ξαναπαντρευτώ.

Αυτό το λες γιατί ο χωρισμός σου ήταν πολύ επώδυνος;
Όλοι οι χωρισμοί είναι επώδυνοι, αλλά δεν είναι αυτό που με “κρατάει”. Δεν βρίσκω γιατί θα έπρεπε να κάνω έναν δεύτερο γάμο….. Αν πια ο σύντροφός μου επιμένει πάρα πολύ, θα το κουβεντιάσω μαζί του και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας.

Δηλαδή αν ερχόταν αύριο ο Γιώργος και σου έκανε πρόταση γάμου θα την απέρριπτες;
Δεν παντρεύομαι, σου είπα. Μην επιμένεις! (Γελάει)

Θα ήθελες στη ζωή σου δεύτερο παιδί;
Από τη μία θα ήθελα να κάνω ένα ακόμη παιδί, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα πρέπει να ξαναζήσω όλη την περίοδο που το μωρό θα με έχει απόλυτη ανάγκη και προβληματίζομαι. Μου αρέσει τώρα που ο Αλέξανδρος αρχίζει να ανεξαρτητοποιείται. Σίγουρα, τα πάντα είναι πιο εύκολα για μια μητέρα με το δεύτερο παιδί, γιατί δεν είναι πια πρωτόγνωρα, αλλά ταυτόχρονα σκέφτομαι ότι τον Ιούλιο θα κλείσω τα σαράντα δύο μου χρόνια. Δεν θα ήθελα να έχω μεγάλη διαφορά με το παιδί μου. Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι γίνεται.

Και αν ο σύντροφός σου θέλει να αποκτήσετε παιδί;
Άντε πάλι! (Γελάει) Δεν είμαι έτοιμη, αυτή τη στιγμή, να ξαναγίνω μητέρα. Βέβαια, επειδή στη ζωή μου πολλές φορές ό,τι έχω κοροϊδέψει το έχω λουστεί, έχω μάθει ποτέ να μην λέω ποτέ!

/

Πρόσφατα είπες: “Δεν περίμενα με τον Γιώργο να είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί”. Σκέφτηκες ότι αυτή η δήλωση μπορεί να ήταν έως και προσβλητική για εκείνον;
Όταν ένα ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, δεν περιμένεις ότι μπορεί να στεριώσει μια σχέση. Το ευχαριστό είναι ότι η σχέση μας έχει αντέξει και ότι περνάμε καλά μαζί. Τώρα το πόσο θα αντέξει είναι το κάτι που δεν μπορεί να το προεξοφλήσει κανένας, είτε είσαι συνομήλικη με τον άλλο είτε ο άντρας είναι μεγαλύτερος από εσένα.

Η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο ΟΚ! ότι έχει κυτταρίτιδα. (διάβασε εδώ) Εσύ έχεις τέτοιου τύπου ανασφάλειες;
Εννοείται ότι έχω και ανασφάλειες και κυτταρίτιδα! (Γελάει) Ο σωματότυπός μου είναι τέτοιος που δεν έχω μέση δαχτυλίδι. Παρόλο που το σώμα μου έχει καμπύλες δεν έχει τα θηλυκά στοιχεία που θα ήθελα. Επίσης, επειδή έχω σπαστική κολίτιδα, μπορεί να δεις την κοιλιά μου να πρήζεται και να μοιάζω ότι είμαι έγκυος. Όλα αυτά μου δημιουργούν ανασφάλεια και ομολογώ ότι δεν θα βγω και πολύ άνετα στην παραλία με το μπικίνι μου.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More