Μ. Μενούνος: “Είχα πάρει 20 κιλά! Δεν έλεγα σε κανέναν ότι έκανα δίαιτα”

Η Μαρία Μενούνος φημίζεται όχι μόνο για την αξιοζήλευτη καριέρα της αλλά και την σιλουέτα της την οποία μάλιστα απέκτησε με πολύ κόπο. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είδε το σώμα της να αλλάζει όταν έφυγε από το πατρικό της για σπουδές.

“Ξαφνικά μια μέρα συνειδητοποίησα ότι είχα ανέβει αρκετά νούμερα στα ρούχα μου, φτάνοντας να φοράω μέχρι και XL. Μέσα σε δύο χρόνια είχα βάλει είκοσι κιλά! Καθόλου τυχαίο να σκεφτείς ότι μετά το σιτικό φαγητό βρέθηκα να τρώω συχνά πυκνά έξω τιμώντας ιδιαιτέρως την πίτσα την πίτσα και τις τηγανητές πατάτες. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως πρέπει να τελειώνω με αυτό και είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να αλλάξω” εκμυστηρεύεται στο περιοδικό ΟΚ!

/

Τα μυστικά της ήταν να τρώει κάθε πρωί ένα γκπρέιπφρουτ, να πίνει νερό με λεμόνι αλλά και πολύ γυμναστική! “Ο λόγος που ήθελα να απαλλαγώ από τα περιττά κιλά δεν ήταν γιατί ένιωθα άσχημη ή παχουλή, αλλά γιατί ο πατέρας μου ήταν διαβητικός και εγώ αισθανόμουν συνεχώς κουρασμένη. Επομένως το έκανα για να διασφαλίσω την υγεία μου. Επίσης, ήταν σημαντικό ότι δεν έλεγα σε κανέναν ότι έκανα δίαιτα. Έτσι, είχα λιγότερη πίεση”, εξηγεί η Μαρία.

/

Πλέον, έχοντας περάσει από τη δοκιμασία της απώλειας κιλών, καταλαβαίνει πολύ καλά πως είναι να μη νιώθεις καλά με το σώμα σου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρία βρίσκεται για μία ακόμη φορά στην Ελλάδα και μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου θα παρευρεθεί στο πάρτι του καλού της φίλου και συνεργάτη Σωτήρη Κυρανάκου.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More