Δ. Νομικού: “Ιδανικός σύντροφος υπάρχει μόνο στα παραμύθια και στις ταινίες”

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται σε μία καλοκαιρινή αλλά άκρως δημιουργική φάση. Το μόνο πράγμα που έχει στα άμεσα σχέδιά της είναι οι διακοπές χωρίς όμως να έχει προγραμματίσει κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, μόλις τελειώσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα έχει περισσότερο χρόνο για τον αγαπημένο της Χρήστο Χολίδη.

Η σχέση της με τον τραγουδιστή μετράει πολλούς μήνες και τα πράγματα φαίνεται πως πηγαίνουν σοβαρά. Αν και οι δύο προτιμούν να κρατάνε χαμηλό προφίλ και να μην μιλάνε γι’ αυτά, όπως έκαναν και το Σάββατο που ήταν καλεσμένοι στο γάμο του Μιχάλη Μανιάτη, τα δημοσιεύματα έχουν βαλθεί να τους παντρέψουν! Το μοντέλο και παρουσιάστρια μιλάει για τον Χρήστο και τη σχέση τους στο περιοδικό Celebrity αλλά και για την ομορφιά την μόδα και τον μπαμπά της!

/

“Η ομορφιά ανοίγει πόρτες, αλλά ίσως να κλείνει και κάποιες άλλες”. Κατά πόσο συμφωνείς με αυτό; Έχεις νιώσει κάποια στιγμή την ανάγκη να πείσεις τους άλλους ότι δεν είσαι απλώς και μόνο “ένα ωραίο πρόσωπο”;

Η γνώμη μου είναι πως τέτοιου είδους στερεότυπα θεωρούνται παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα. Ενδεχομένως η ομορφιά να ξεκλειδώνει μερικές φορές κάποιες πόρτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις ανοίγει κιόλας. Πρέπει μόνη σου να τις ανοίξεις. Πρέπει να κοπιάσεις και να δουλέψεις σκληρά για να μπεις μέσα. Σαφέστατα υπάρχουν και οι δύσπιστοι που μένουν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αυτοί όμως μόνο καλό να μπορούν να κάνουν, γιατί αποτελούν κίνητρο για συνεχή προσπάθεια. Προσωπικά δεν θέλω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Θέλω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ, όπως επίσης θέλω να με αγαπάει και η δουλειά μου. Και με αυτό εννοώ τους συνεργάτες μου. Είμαι άνθρωπος που όταν νιώθω αγάπη, σιγουριά και εμπιστοσύνη, λειτουργώ καλύτερα.

Έχεις δηλώσει ότι για σένα ο άντρας πρέπει να είναι “καθαρόαιμο” αρσενικό. Γενικά, ποια πιστεύεις ότι είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου και τι θα ήταν σημαντικό “εμπόδιο” για σένα ώστε να διακόψεις μια σχέση;
Ιδανικός σύντροφος υπάρχει μόνο στα παραμύθια και στις ταινίες. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει! Όσο είσαι ερωτευμένος, τα βλέπεις όλα ιδανικά. Ακόμα κι εκείνα, που υπό άλλες συνθήκες θα σ΄ ενοχλούσαν. Πάνω στην καψούρα, όχι μόνο τα βρίσκεις χαριτωμένα, αλλά τ΄ αγαπάς κιόλας! Το πιο σημαντικό εμπόδιο σε μια σχέση, είναι η έλλειψη επικοινωνίας και ειλικρίνειας.

/

Η σχέση σου με τον πατέρα σου είναι από τα πράγματα που σε χαρακτηρίζουν ως προσωπικότητα. Τον λατρεύεις, σε λατρεύει, δεν το κρύβεται και πολύ καλά κάνετε. Μίλησέ μας λίγο για εκείνον και για τη σχέση σας – πράγματα που απολαμβάνετε να κάνετε μαζί, πόσο συχνά επικοινωνείτε…
Έχουμε μια σχέση αδυναμίας για μένα θα είναι πάντα ο μπαμπάκας μου! Κι εγώ θα είμαι για πάντα το μικρό του κοριτσάκι! Ή μάλλον η δροσοσταλιά του! είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Ο ένας στήριγμα του άλλου.

Για σένα ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές; Ο προορισμός όπου θα ήθελες να βρεθείς, η παρέα με την οποία θα ήθελες να περνάς τον καιρό εκεί…
Ιδανικές διακοπές είναι αυτές που είσαι με την παρέα σου, όλη μέρα σε μια μαγική παραλία σε κάποιο νησάκι της Ελλάδας, χωρίς κινητό και χωρίς υποχρεώσεις!

Τι συζητάς για την επόμενη χρόνια;

Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνουμε δημόσιες ανακοινώσεις, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε τηλεοπτικά σχέδια. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει! Δεν θα μείνει κρυφό!

Διάβασε περισσότερα από το Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More