Demy: Φωτογραφίζεται και ξεκαθαρίζει την σχέση της με τον Α. Πετρετζίκη!

H Demy γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην μουσική βιομηχανία και αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της Panik Records παρόλα αυτά συνεχίζει με επιμέλεια τις σπουδές της στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Η 20χρονη τραγουδίστρια της Rn’B φωτογραφίζεται και μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για τις πρόσφατες αλλαγές στη ζωή της και απαντά με ειλικρίνεια αν είναι ζευγάρι με τον σεφ του Πρωινό mou, Άκη Πετρετζίκη.

/

Πως γνωριστήκατε με τον Άκη Πετρετζίκη;

Έτυχε να πάω με την αδερφή μου και κάποιες φίλες μου στο προηγούμενο εστιατόριο που δούλευε. Ανταλλάξαμε κομπλιμέντα για την δουλειά μας -λατρεύω τη δημιουργική κουζίνα- και ο Άκης είχε τύχει να ακούσει το Μια ζωγραφιά. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Ο Άκης, σε συνέντευξή του, είπε ότι προς το παρόν είστε μόνο φίλοι.

Είναι λογικό να μην το πιστεύει κανείς εύκολα, γιατί πιθανότατα σκέφτονται “πως είναι δυνατόν δύο νέοι άνθρωποι που είναι ελεύθεροι και κάνουν και παρέα να μην έχουν γίνει ζευγάρι;” Ίσως να είναι οι συγκυρίες που δεν μας επιτρέπουν να γίνει κάτι παραπάνω. Εγώ αυτή την περίοδο προσπαθώ να βάλω τη ζωή μου σε τάξη, γιατί μου φαίνονται όλα πρωτόγνωρα. Ο Άκης από την άλλη έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα και έχουμε καταλήξει ότι κανένας από τους δύο δεν είναι σε φάση για σχέση. Ίσως τελικά να μην ταιριάζουμε ως ζευγάρι, παρόλο που ως φίλοι περνάμε πολύ καλά μαζί.

Θα μπορούσες να ξυπνήσεις μια μέρα και να δεις τον Άκη με άλλο μάτι;
Πιθανότατα ναι. Αν είμαι σε μια πιο ήρεμη φάση της ζωής μου.

/

Είσαι μόνη σου αυτή την περίοδο; Είσαι διαθέσιμη;
Δεν θα έλεγα ότι είμαι διαθέσιμη για σχέση, γιατί δεν είμαι σε φάση σχέσης. Για να κάνεις ένα δεσμό και να είσαι εκεί, πρέπει να περνάς χρόνο με τον άλλον, να μπορείς να του αφιερωθείς. Αυτή τη στιγμή και ελεύθερο χρόνο να έχω, θα προτιμήσω να τον αξιοποιήσω για να ξεκουραστώ, παρά για να δω τον φίλο μου. Οπότε δεν θα λειτουργούσα καλά σε μια σχέση και θα ήταν άδικο γι’ αυτόν.

Πώς είσαι όταν ερωτεύεσαι;
Είμαι πολύ δοτική στις σχέσεις μου. Ατό ακριβώς που θέλω και αισθάνομαι θα το εκφράσω με κάθε τρόπο χωρίς να σκεφτώ “α, πρέπει να κρατήσεις κάτι για τον εαυτό σου”. Έχω μήνες να ερωτευτώ δυνατά. Και επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας μου, πρέπει να σου πω ότι έχω κλάψει για όλα τα αγόρια που έχουν περάσει από τη ζωή μου. Ακόμη και όταν έπρεπε να χωρίσω από κάποιον και ήταν δική μου απόφαση, πάλι έκλαιγα, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου να αποχωρίζομαι ανθρώπους που έχω αγαπήσει. Το καλό είναι ότι εκεί που τη μια μέρα μπορεί να με δεις να πέφτω στα πατώματα και να χτυπιέμαι, την επομένη θα ξυπνήσει το δυναμικό κομμάτι του εαυτού μου και θα πω “προχωράμε παρακάτω” και θα είμαι καλά.

/

Δες και μία φωτογραφία από τα παρασκήνια της φωτογράφισης:

/

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More