Μ. Ντενίση: Φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλά για τα botox, το πάρκινσον και τον έρωτα που περιμένει!

Η Μιμή Ντενίση τολμά και φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλάει για όλους και για όλα στο περιοδικό ΟΚ! Οι άντρες της ζωής της και οι σκηνές ζηλοτυπίας, τα μυστικά ομορφιάς και το μπότοξ που δεν έπιασε, οι φήμες για το πάρκινσον και η μοναχοκόρη που μπήκε στην εφηβεία…

Πως μπορεί μια γυναίκα σαν κι εσάς να είναι μόνη της;
Πού να τον βρω τον άντρα όταν ήμουν τόσους μήνες κουτσή και κυκλοφορούσα με πατερίτσες; Όταν κυκλοφορείς με το π είναι λίγο δύσκολο να φλερτάρεις! (γελάει) Είμαι μόνη μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Έχετε αφήσει ανοιχτή την πόρτα στον έρωτα;

Γιατί ξέρεις κανέναν που να την κλείνει; … Περιμένω ακόμα τον μεγάλο έρωτα και μέχρι τώρα στη ζωή μου δεν είχα συμβατικές σχέσεις. Ήμουν με κάποιον μόνο επειδή ήμουν ερωτευμένη μαζί του, άσχετα αν στην πορεία αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο σωστός ή δεν ταιριάζαμε. Αν ψάξεις μία μια τις σχέσεις μου, θα δεις ότι ποτέ δεν ήμουν με κάποιον επειδή ήθελα να πάρω το όνομά του ή επειδή είχα κάτι να κερδίσω από αυτόν.

Είναι γεγονός ότι για καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι πάσχετε από πάρκινσον…
Αυτό είναι αυταπόδεικτο ότι ήταν ένα μεγάλο ψέμα! Είναι τουλάχιστον ντροπή να διαρρέουν αυτά τα πράγματα. Αυτό δείχνει το μέγεθος της κακίας τους. Ένας άνθρωπος που εμφανίζεται συνέχεια στην τηλεόραση, έχει κάνει δεκάδες συνεντεύξεις, δίνει παραστάσεις, είναι δυνατόν να είναι άρρωστος; Αν ήταν θα ασχολιόταν μόνο με το ζήτημα της υγείας του και όχι με θέατρα και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η κακία πρέπει να έχει τα όρια της!

Η Μαριτίνα μπαίνει στην εφηβεία. Έχετε αρχίσει να κοντράρεστε;
Πατάμε ένα καβγά κάθε μέρα, αλλά μετά αγαπιόμαστε πάλι. (γελάει) Το κύριο σημείο τριβής μας έχει να κάνει με την εμφάνισή της. Η Μαριτίνα διανύει την gothic και hip hop περίοδο και θέλει να φοράει μπλούζες με νεκροκεφαλές και να κυκλοφορεί αχτένιστη….

Πολλές ηθοποιοί της γενιάς σας έχουν ενδώσει στο μπότοξ και τις πλαστικές επεμβάσεις. Ποια είναι τα δικά σας μυστικά ομορφιάς;
Τα δικά μου μυστικά ομορφιάς είναι εσωτερικά. Ουδέποτε με απασχόλησε ιδιαίτερα η εξωτερική μου εμφάνιση. Για να σου δώσω να καταλάβεις, δεν έχω κάνει ποτέ καθαρισμό προσώπου και δεν έχω πάει ποτέ σε αισθητικό. Άντε να βάλω μια ενυδατική και αυτή με το ζόρι! Έχω πολύ καλό DNA που κληρονόμησα από τη μητέρα μου και αν δεις παλιές φωτογραφίες της θα καταλάβεις ότι ήταν μια πραγματική καλλονή που μπροστά της εγώ δεν πιάνω τίποτα. Μια φορά έκανα μπότοξ επειδή ήθελα να σβήσω αυτή τη ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια μου και δεν το ξαναέκανα γιατί δεν έπιασε τελικά. Ξέρεις υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που οι μύες τους είναι τόσο ισχυροί που το μπότοξ δεν πετυχαίνει. Οπότε λέω “τι ωφελεί να τρυπιέμαι για το τίποτα;” Δεν θα ήμουν αρνητική σε ένα mini lift, αλλά για να το αποφασίσεις πρέπει να έχεις μπροστά σου τουλάχιστον ένα τρίμηνο για να πεις “έχω το περιθώριο να ξεκουραστεί το πρόσωπό μου για να μην βγω μετά πρησμένη”. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη με αυτό που βλέπω στον καθρέφτη….

Ποια είναι η πιο αυστηρή δίαιτα που έχετε κάνει;

Όταν ήμουν μοντέλο υπήρξε περίοδος που έτρωγα μόνο ένα μαρούλι την ημέρα,επειδή ήθελα να φτάσω τα πενήντα κιλά, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσω από την πείνα. Από τότε συνειδητοποίησα ότι το ιδανικό μου βάρος είναι γύρω στα εξήντα και έχω μείνει σταθερή όλα αυτά τα χρόνια με μικρές αυξομειώσεις.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More