E. Φουρέιρα: “Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand!”

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελένη Φουρέιρα. Η διάσημη τραγουδίστρια πιο αποκαλυπτική από ποτέ μίλησε για τον “ιδανικό” άνδρα, τις σχέσεις της, το one night stand και το φλερτ.
/
“Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, έχω κάνει σχέσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού κι αυτές μεγάλες και σταθερές”, δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα στη “Real Life” αποκαλώντας τον εαυτό της “σχεσάκια”…
Μιλώντας για τον έρωτα, ανέφερε: “Πιστεύω στον μεγάλο έρωτα. Είμαι ρομαντική. Μου αρέσει να ζω σε έναν δικό μου ροζ κόσμο. Βλέπω όμως ότι οι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολες. Πρέπει να είσαι πολύ ισορροπημένος άνθρωπος και να κάνεις πολλές υποχωρήσεις για να μπορέσεις να κρατήσεις μια σχέση, να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά. Γι’ αυτό και δε θέλω να βιαστώ!”
Η Ελένη βέβαια εξομολογήθηκε πως δεν ξέρει αν υπάρχει ο πρίγκιπας: “Δεν ξέρω αν υπάρχει ο πρίγκιπας. Δεν υπάρχει βασικά, ο τέλειος άνθρωπος!”.
Πώς είναι όμως η σχέση της με τα χρήματα; “Δεν με νοιάζει το χρήμα. Δεν θέλω να το ‘χω στην τράπεζα και να τσιγκουνευτώ να πάω διακοπές με τις φίλες μου και να τα πληρώσω όλα εγώ”, συμπλήρωσε.

Read More

And More