Φ. Σεργουλόπουλος: Το τρελό hangover στα γενέθλιά του και τα γυρίσματα πριν την πρεμιέρα!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκονται ήδη σε προετοιμασίες για τη νέα σεζόν και αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με ένα τρελό πάρτι στο μαγαζί του Φώτη.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, οι φίλοι του παρουσιαστή συγκεντρώθηκαν στο Shamone για να γιορτάσουν μαζί του και να του ευχηθούν χρόνια πολλά! Η βραδιά φαίνεται πως εξελίχθηκε πολύ δυνατά αφού οι περισσότεροι που παρευρέθηκαν ξύπνησαν με τρελό hangover.

/

/

Εκτός από την τηλεοπτική του σύντροφο Μαρία Μπακοδήμου, στο πάρτι βρέθηκαν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Παύλος Σταματόπουλος με την Τζένη Μπότση…

/

Ο Φώτης και η Μαρία θα κάνουν πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου με ένα δικό τους τραγούδι που θα φέρει την υπογραφή του συγκροτήματος “Μέλισσες”. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από τα αρχικά των ονομάτων των παρουσιαστών και θα λέγεται “Φου-μου”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα απολαύσουμε τις φωνητικές ικανότητες του επιτυχημένου τηλεοπτικού διδύμου! Μάλιστα έχουν κάνει ήδη τα γυρίσματα για τους τίτλους της εκπομπής και ο Φώτης μας έδωσε μία γεύση ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο twitter του:
/

Read More

And More