Ε. Μελέτη: Η επιθυμία να αποκτήσει παιδί, το ενδεχόμενο του γάμου και η πρεμιέρα της!

Για όλους και για όλα μίλησε χωρίς φόβο και περιστροφές η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια του Star που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της Δευτέρας μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσει ένα παιδί, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και σε όλους, όσους έκριναν με αυστηρότητα το trailer της Μεσημεριανής Μελέτης.
Μιλώντας στην “Real Life” η Ελεονώρα αποκάλυψε ότι ενστερνίζεται την αντίληψη “ναι στο παιδί, όχι στο γάμο”…
“Δεν έχω καμία εμμονή με τον γάμο. Βαθύτερη ανάγκη μου είναι να νιώθω “παντρεμένη” ουσιαστικά και δεσμευμένη ολοκληρωτικά με τον άνθρωπό μου, χωρίς να με καταδιώκει η ανασφάλεια της επιβεβαίωσης με ένα χαρτί. Αν εκείνος δεν ήθελε γάμο, αλλά η σχέση μου ήταν στέρεη, δε θα είχα πρόβλημα ακόμη κι αν ερχόταν ένα παιδί. Αν πάλι ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε, ακόμη κι εγώ, που δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου θα το έκανα. Είμαι καλό κορίτσι. Μου αρέσει να σέβομαι τις ανάγκες και να ακούω τις επιθυμίες του συντρόφου μου, όπως μου αρέσει και να με καθοδηγεί. Είμαι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα και απόλυτη για κανένα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο γάμος είναι, όμως, στα άμεσα σχέδιά της.
“Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Ακόμα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ο γάμος γιατί δεν νιώθω αυτή την ανάγκη. Η ανάγκη που αισθάνομαι είναι να είμαι με τον άνθρωπό μου, να υπάρχει επικοινωνία και ταύτιση στις ιδέες και στα θέλω μας. Να υπάρχει μια κοινή πορεία, ένας κοινός άξονας. Όλα τ’ άλλα βρίσκονται”.
Δεν κρύβει, ωστόσο, ότι η μεγάλη της επιθυμία είναι να αποκτήσει ένα μωρό.
“Αυτό είναι το μόνο όνειρο που δεν έχω εκπληρώσει ακόμα: να φέρω στον κόσμο ένα παιδί μέσα από έναν μεγάλο έρωτα”.
Ποια ήταν η απάντησή της σε εκείνους που έκριναν αυστηρά το νέο trailer της εκπομπής της.
“Εμείς ρίξαμε πολύ γέλιο όταν είδαμε αυτή τη διαφήμιση – εγώ γέλαγα ακατάπαυστα. Θέλαμε να βγάλουμε κάτι χιουμοριστικό. Όποιος με πήρε στα σοβαρά μ’ αυτό που κάνω στο trailer έχει απλά τεράστιο πρόβλημα με την έννοια χιούμορ. Κι αν δεν έπεσε στα πατώματα από τα γέλια, θα μπορούσε τουλάχιστον να καταλάβει ότι κάνουμε πλάκα και ότι δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας στα σοβαρά στο trailer. Δε θεωρώ ότι ήταν χυδαίο, δεν φαίνεται τίποτα”.

Τέλος, για τη φετινή αναμέτρηση με την Ελένη Μενεγάκη, δήλωσε: “Με ενδιαφέρει να εστιάσουμε σ’ αυτό που ετοιμάζουμε, να κάνουμε σωστά το μαγείρεμα στη συνταγή μας και να έχει ο κόσμος μια επιλογή το μεσημέρι να δει ή να μη δει. Σε μια εποχή που η σοβαροφάνεια και ο πεσιμισμός κυριαρχούν, εμείς θέλουμε να είμαστε η εναλλακτική λύση σε κάποιον που θέλει να έχει λίγη χαλαρότητα, έστω κι αν πιέζεται από όλες τις πλευρές – και να μην προβληματιστεί για τίποτα και για κανέναν όταν θα βλέπει την εκπομπή. Πάντα θα έχεις κάποιον απέναντι. Γιατί με ρωτάς μόνο για την Ελένη και δεν με ρωτάς και για το Κωνσταντίνου και Ελένης;”.

Read More

And More