Φ. Σκορδά: Φωτογραφίζεται με σέξι τουαλέτες και αποκαλύπτει τον πιο συχνό λόγο που τσακώνεται με το Γιώργο!

Η απόλυτη πρωταγωνίστρια της πρωινής ζώνης Φαίη Σκορδά σε μία εντυπωσιακή και σέξι φωτογράφιση! Η παρουσιάστρια του “Πρωινό mou” ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Celebrity και μιλά στην Μαρία Παπαγρηγορίου για την μητρότητα, την συντροφικότητα και την ευτυχία στα χρόνια της τηλεοπτικής κρίσης και όχι μόνο.

Η Φαίη αποκαλύπτει πως ίσως το “γυαλί” να είναι τελικά ένας καθρέφτης, που μέσα από τη διαφάνειά του δείχνει ποια είσαι πραγματικά.

Με όσα συμβαίνουν πλέον στη χώρα και με την τηλεοπτική ξηρασία που είναι εμφανής, έχεις σκεφτεί τι θα μπορούσες να κάνεις στο μέλλον αν η τηλεόραση τελειώσει; Έχεις ένα plan b;
Θα πουλάω παγωτά! (γέλια) Σκέφτομαι, βέβαια, ποιος θα τα αγοράζει και αυτά τώρα πια… Έλεγα πως και να μην δούλευα στην τηλεόραση, θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε άλλο και όταν με ρωτούσαν τι ακριβώς, απαντούσα ότι θα πουλούσα παγωτά. Σήμερα, λοιπόν, ζω το σήμερα. Δεν μπορείς να ζεις με το «αν» και με το «θα», γιατί χάνεις το «τώρα». Υπάρχει το σήμερα, οπότε αυτό ζω. Εάν κάποια στιγμή σταματήσει, τότε εντάξει. Γενικώς πάντως μου αρέσουν πάρα πολύ τα γλυκά – αν δεις λίγο την εκπομπή θα το καταλάβεις.

Το έχω καταλάβει! Όμως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς κατάφερες μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης! Γιατί θυμάμαι φωτογραφία σου ένα μήνα μετά, ίσως και λίγο παραπάνω, με μαγιό και η σιλουέτα σου ήταν άψογη…
Πρώτα απ’ όλα, ως εγκυμονούσα πήρα πάνω από είκοσι κιλά. Στα δεκαοκτώ σταμάτησα να ζυγίζομαι! (γέλια) Δεν έκανα γυμναστική, δεν έκανα ειδική διατροφή… Όλη μέρα έτρωγα. Αλλά το ευχαριστήθηκα! Την έζησα εκείνη την περίοδο πάρα πολύ όμορφα. Από την άλλη, δεν έκανα μετά προσπάθεια. Απλώς ίσως το ότι θήλασα βοήθησε πάρα πολύ. Πάντως δεν τα έχασα και αμέσως τα κιλά. Πιστεύω πως, ό,τι και να γίνει, πρέπει να περάσουν δώδεκα μήνες για να επανέλθει το σώμα μιας γυναίκας. Τουλάχιστον σε μένα αυτό είδα. Τώρα άρχισε το σώμα μου να επανέρχεται. Από την άλλη, όταν περάσουν οι πρώτοι μήνες του μωρού, αισθάνεσαι ότι κάτι πρέπει να κάνεις. Εγώ έκανα γυμναστική, συγκεκριμένα TRX. Πρέπει να το ξαναρχίσω γιατί τώρα είδα πως όλα είναι ok και το σταμάτησα. Όμως έτσι δεν λειτουργούμε συνήθως;

Φανταζόσουν ποτέ ότι το όνομά σου και η καθημερινότητά σου θα αποτελούσαν κάθε εβδομάδα πρωτοσέλιδο; Η δημοσιότητα ήταν κάτι που ονειρευόσουν και επιζητούσες από μικρή;
Δεν ήταν ποτέ στόχος μου η δημοσιότητα, γι’ αυτό και δεν είχα φανταστεί ότι θα ακολουθήσει όλο αυτό. Από την άλλη, δεν το καταλαβαίνω κιόλας, γιατί μπορεί μεν να κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά η καθημερινότητά μου δεν αλλάζει. Είναι η ίδια που θα ήταν αν έκανα και μια οποιαδήποτε άλλη. Το να δουλέψω στην τηλεόραση ήταν κάτι που το ήθελα και είμαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή που το κατάφερα. Μου άρεσε πάντα αυτό το αντικείμενο γιατί αγαπούσα την επαφή με τον κόσμο. Τα γύρω-γύρω μπορεί να υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι εξαρτάται από το χαρακτήρα και τις βάσεις που έχεις από το σπίτι σου, για να κρατήσεις συγκεκριμένες αρχές. Η δουλειά μου δεν με έχει αλλάξει ως άνθρωπο.

Ποιος είναι ο πιο συχνός λόγος που τσακώνεσαι με τον Γιώργο; Τι κάνει και μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού;

Δεν υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν και πράγματα που δεν μου αρέσουν στον Γιώργο, υπάρχουν στιγμές. Δηλαδή, το χιούμορ του είναι αυτό που με κέρδισε, που με έκανε να τον ερωτευτώ. Αλλά όταν είσαι σε μια κατάσταση που το μωρό δεν τρώει, κάτι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο σπίτι και εκείνος συνεχίζει να κάνει πλάκα, ε, τότε λες «σταμάτα πια!». Υπάρχουν στιγμές που τον λατρεύω και στιγμές που λέω «φτάνει», όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια.

Δεύτερο παιδί θέλετε να κάνετε;
Ε, ναι! Το σκεφτόμαστε. Μακάρι να έρθει -να κοιμηθεί βέβαια το πρώτο- και να έρθει! (γέλια)

Πού και πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από τώρα;
Ελπίζω να είμαι με την οικογένειά μου, με ένα ακόμα παιδί, δίπλα στο παιδί ή στα παιδιά μου και ελπίζω πάνω απ’ όλα να είναι υγιή. Αν είσαι κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και είσαι γερός και δυνατός, όλα τα άλλα δεν σε ενδιαφέρουν. Είναι περιττά, το περιτύλιγμα.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More