Ηλ. Βρεττός – Ντ. Παπαδημητρίου: Τα δύο φαβορί του Dancing φωτογραφίζονται μαζί!

Ακόμη κι όταν ο καιρός είναι βροχερός, κάνει κρύο, η λάσπη εμποδίζει το styling και ο χρόνος για την πρόβα τζενεράλε πιέζει, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός δεν χάνουν το χιούμορ τους! Είναι άλλωστε πολύ επαγγελματίες και υπομονετικοί και μας το έχουν αποδείξει μέσα από την πορεία τους στο “Dancing with the Stars 3”. Τα δύο φαβορί του χορευτικού show πόζαραν μαζί στον ιππικό όμιλο για την συνέντευξη τους στον Άρη Καβατζίδη και το περιοδικό Hello. Ακόμη και με τα κοστούμια της φωτογράφισης μοιάζουν τόσο σέξι.

Ντορέττα

Τι έχει συμβεί φέτος με εσάς; Είχατε δυνατότητες, τις οποίες δεν γνωρίζατε;
Με το «DWTS ΙΙΙ» μου δόθηκε πράγματι η ευκαιρία να ανακαλύψω πράγματα τα οποία δεν είχα ιδέα ότι μπορώ να κάνω. Ο κόσμος με έχει γνωρίσει λίγο καλύτερα, γιατί βλέποντάς με ως ηθοποιό δεν είχε την ευκαιρία να δει πώς κινούμαι, πώς είμαι ως άνθρωπος. Συγκυριακά, συνδυάστηκαν όλα πολύ ωραία μέχρι στιγμής.

Απολαμβάνετε την επιτυχία ή ντρέπεστε, όταν ακούτε κολακευτικά σχόλια;
Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ενθουσιαστεί με τα κομπλιμέντα. Είμαι πιο ντροπαλή. Αλλά χαίρομαι όταν ακούω καλά σχόλια και αρέσει αυτό που κάνουμε. Η αλήθεια είναι ότι η κούραση και οι ώρες των προβών είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Έχω, πάντως, την εντύπωση ότι η μεγάλη αλλαγή που συντελέστηκε στη ζωή σας με το διαζύγιο, είχε θετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας. Έχετε αυτή την αίσθηση;
Ήταν το διάλειμμα των παιδιών. Η αλλαγή στην προσωπική μου ζωή συνέπεσε με τη στιγμή που ήμουν έτοιμη να ξαναβγώ στη δουλειά. Ούτως ή άλλως, θα επέστρεφα στην ενεργό δράση, ακόμη και το διαζύγιο να μην είχε συμβεί. Απλώς συνέπεσαν και για κάποιο λόγο συνδέθηκαν ως εικόνα. Καμία σχέση όμως το ένα με το άλλο. Είχαν «ξεπεταχτεί» πλέον τα παιδιά, ήθελα να δουλέψω ξανά και το είχα μεγάλη ανάγκη.

Πατάτε πιο γερά από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν στα πόδια σας;
Ναι, νομίζω ότι την τελευταία τριετία πέρασα πολλά, τα οποία με έχουν εξελίξει πολύ ως άνθρωπο. Ήταν δύσκολες καταστάσεις και πράγματα που αντιμετώπιζα για πρώτη φορά στη ζωή μου κι έπρεπε να τα καταφέρω. Έχει να κάνει και με το ότι μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε, αλλάζουμε.



Ηλίας


Πώς νιώθετε που κάποιος, ο οποίος διαβάζει για εσάς, μπορεί να έχει την εντύπωση ότι σας διεκδικούν παραπάνω από μία γυναίκες στη ζωή σας;

Νιώθω άβολα να συζητάω για την προσωπική μου ζωή κι ακόμη πιο άβολα να το κάνω εγώ. Έχουν γραφεί, ειπωθεί, υπονοηθεί, αναπαραχθεί πάρα πολλά, για τα οποία ποτέ δεν πήρα θέση. Δεν μου αρέσει να απασχολώ με αυτό, αλλά με τη δουλειά μου. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ και μου είναι εξαιρετικά άβολο να δηλώσω ότι είμαι με κάποια γυναίκα και να αρχίσω να μιλάω για το πώς είμαστε ως ζευγάρι ή να αρχίσω να μιλάω για κείνη.

Δεν είναι δα και κακό να έχετε μια σχέση.
Αλίμονο. Είναι πολύ όμορφο, όταν η σχέση είναι υγιής. Έχω ζήσει και αρρωστημένες και υγιείς σχέσεις στη ζωή μου. Τον έρωτα τον θέλω και τον επιδιώκω. Θέλω να μοιράζομαι. Κάθε εβδομάδα, όμως, διαβάζω και κάτι διαφορετικό. Απλώς, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω.

Είστε ζευγάρι με την Ευαγγελία Αραβανή;

Μόλις σας είπα ότι δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή.

Εάν, λοιπόν, υπάρχει μια γυναίκα στη ζωή σας, δεν θεωρείτε έντιμο ή δίκαιο να υπερασπιστείτε αυτήν τη σχέση;
Ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου ξέρει πολύ καλά τη στάση μου επάνω στο θέμα και το σέβεται. Υπερασπίζομαι τη σχέση σε διαπροσωπικό επίπεδο, όχι σε επίπεδο δημοσιότητας ή επικοινωνίας. Οπωσδήποτε έχουν δημιουργηθεί προβλήματα κατά καιρούς με τα δημοσιεύματα σε σχέσεις μου.

Διάβασε περισότερα στο Hello που κυκλοφορει

Read More

And More