S. Hayek: Sexy ακόμη και με ρόμπα, μουστάκι από γάλα και ρόλεϊ!

Μπορεί πριν από κάποιο καιρό η Salma Hayek να έγινε θέμα επειδή είχε θηλάσει μωρό στην Αφρική που δεν ήταν δικό της αλλά προτρέπει τον κόσμο να πίνει και γάλα αγελάδας.

Συμμετέχοντας και εκείνη στην εθνική καμπάνια National Milk Mustache ‘Got Milk?’ προσπαθεί να πείσει τους Αμερικάνους να πίνουν αγελαδινό γάλα, αφού τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι προτιμούν να πίνουν γάλα από αμύγδαλο ή σόγια το πρωί.

Οι υπεύθυνοι του The Milk Processor Education Program, ενός προγράμματος με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την θρεπτική αξία του αγελαδινού γάλατος, επιλέγουν όλο και μεγαλύτερους σταρ για να επικοινωνήσουν τον σκοπό τους.

Behind

Η star του Hollywood εμφανίζεται στη νέα διαφήμιση με μια φούξια ρόμπα, ρόλεϊ στα μαλλιά και μουστάκι από το γάλα που έχει πιει και μπορεί ταυτόχρονα να βάζει γάλα στην κόρη της (κοριτσάκι που μοιάζει στην πραγματική της κόρη) για να φάει τα δημητριακά της αλλά να γεμίζει και το δικό της ποτήρι!

Latest

Το σίγουρο είναι ότι η γοητευτική ηθοποιός δεν χάνει καθόλου από τη θηλυκότητα της, παρόλο που εμφανίζεται με τα ρόλεϊ και το μουστάκι!

Looks familiar: The star shares the spotlight with a child actress who was cast intentionally to around the same age as Salma's daughter, Valentina

Δες και βίντεο με μία άλλη διαφήμιση για την ίδια καμπάνια

Read More

And More