Ελένη Μενεγάκη: Οι τελευταίες μέρες στην Αθήνα, πριν το ταξίδι στα Άχλα!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μαγνητοσκοπήσει όλες τις εκπομπές της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς είχε προγραμματίσει τις ημέρες αυτές να τις περάσει στην Άνδρο. Για μία ακόμη φορά η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί για τις διακοπές του Πάσχα.

Μαζί της είναι τα τρία της παιδιά, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια, ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος αλλά και η μητέρας της Ζέτα και ο πατριός της Στέλιος Μισόκαλος.

Οικογενειακές είναι λοιπόν και οι φετινές πασχαλινές διακοπές για την Ελένη. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από την απόδρασή της στα Άχλα.

Το πασχαλινό τραπέζι θα το επιμεληθεί η ίδια με την μαμά της και αν χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια, όπως δήλωσε στην εκπομπή της, θα καλέσει από το νησί την συνεργάτιδά της Άννα Μαρία Μπαρού.

Κατά την παραμονή της εκεί και αν ο καιρός το επιτρέψει δεν αποκλείεται να κάνουν και τα πρώτα τους μπάνια αφού η Ελένη λατρεύει τα νερά της περιοχής.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον προορισμό της φρόντισε να κάνει τα απαραίτητα ψώνια των γιορτών και να αγοράσει δώρα στα βαφτιστήρια της. Την ίδια ώρα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έξω από το studio pro καθώς αποχωρούσε μετά το τέλος του “Ελένη”. Μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις ότι είναι σε ανοιξιάτικο mood από τα χρώματα που επέλεξε στα ρούχα της αλλά και τις παντόφλες!

Read More

And More