Ε. Φουρέιρα στο TLIFE: “Δεν έχω άγχος για το τελικό του “Just the 2 of us”!”

Λίγο πριν το μεγάλο τελικό του “Just the 2 of us” η εκκρηκτική Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο TLIFE για την εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι, τη συνεργασία της με τον Παναγιώτη Πετράκη και τις πρόβες.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, οι πρόβες για τον τελικό έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα, καθώς αυτή τη φορά οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες, αφού δεν θα διαγωνιστούν μόνο σε ένα τραγούδι.Μάλιστα, στα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν θα υπάρξει κι ένα μικρό αφιέρωμα στους δυο κριτές του παιχνιδιού, τον Στέφανο Κορκολή και τον Κώστα Τουρνά. Ακόμη, η Ελένη άλλαξε και το πρόγραμμά της για τις ανάγκες του τελικού, ακυρώνοντας τις εμφανίσεις που είχε στην επαρχία.
Τι λέει όμως, η ίδια για την εμπειρία της μέσα στο “Just the 2 of us”;
“Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον τελικό του “Just the 2 of us”. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πολύ καλά και χαίρομαι που μπορώ μέσα από το τραγούδι να προσφέρω για ένα τόσο σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Δεν έχω άγχος για τον τελικό. Αντίθετα πηγαίνω με πολύ χαρά, γιατί απόψε το παιχνίδι θα είναι ένα μεγάλο πάρτυ”.
Σε όσους θεωρούσαν την ίδια και τον Παναγιώτη το φαβορί του παιχνιδιού η Ελένη απάντησε ως εξής: “Δεν θεωρούσα ότι είμαστε το φαβορί. Πέρασαν πολύ αξιότιμοι καλλιτέχνες μέσα από το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενη που φθάσαμε στον τελικό, αλλά ο μεγάλος νικητής είναι όλα τα παιδάκια στα οποία θα πάνε τα χρήματα”.
Για τη συνεργασία της με τον Παναγιώτη Πετράκη, η Ελένη είπε πως ήταν ιδανική. “Η συνεργασία μας είναι ιδανική. Περνάμε πολύ όμορφα και η συνεργασία μας είναι πολύ καλή, γι’ αυτό άλλωστε, κάναμε το δισκογραφικό μας ντουέτο, που κυκλοφορεί στο προσωπικό μου άλμπουμ”, δήλωσε και αποκάλυψε πως στο επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να γίνει και το video clip του τραγουδιού.
Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, η νεαρή τραγουδίστρια ανέφερε ότι συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της στο Anodos με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κώστα Μαρτάκη και θα προπωθήσει το νέο τραγούδι από τον προσωπικό της δίσκο. “Συνεχίζω κανονικά στο Anodos και βρίσκομαι στην προώθηση του τραγουδιού “Άσε με” που τραγουδήσαμε στο προηγούμενο live μαζί με τον Παναγιώτη.”, υπογράμμισε.

Read More

And More