Μενεγάκη- Ματέο: Για προγεννητικό έλεγχο σε διαγνωστικό Β. Προαστίων

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ερωτευμένοι όσο ποτέ και εδώ και αρκετό καιρό δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Οι φήμες για επικείμενο γάμο του ζευγαριού δίνουν και παίρνουν αλλά η Ελένη όταν της δοθεί ευκαιρία το διαψεύδει.

Για τον γάμο δεν ξέρουμε αλλά όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι φαίνεται να έχει στα άμεσα σχέδιά του ένα μωρό! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η δημοφιλής παρουσιάστρια με τον σύντροφό της, πήγαν στις αρχές Απριλίου σε γνωστό διαγνωστικό κέντρο των Β. Προαστίων για προγεννητικό έλεγχο!

Και βέβαια είναι λογικό να θέλουν και οι δυο να ξέρουν ότι είναι όλα καλά και ότι μπορούν όταν το αποφασίσουν να αποκτήσουν μαζί ένα μωρό. Η Ελένη μπορεί να είναι μητέρα τριών παιδιών, αλλά θα ήθελε να γνωρίζει αν όλα είναι καλά αφού πλησιάζει τα 42, ενώ ο Ματέο που κι αυτός είναι 42 ετών δεν έχει γίνει ακόμα πατέρας. Και ένα μωρό με την Ελένη θα σφράγιζε τον έρωτά του γι΄αυτήν με τον καλύτερο τρόπο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη και ο Ματέο, έκαναν στο διαγνωστικό κέντρο των Βορείων Προαστίων τις εξετάσεις που κάνει ένα ζευγάρι πριν παντρτευτεί για να ξέρει αν είναι όλα όπως πρέπει και ότι είναι έτοιμο για να κάνει παιδάκι.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα σχέδια τους για ένα μωρό είναι άμεσα αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, η βασίλισσα της πρωινής ζώνης λατρεύει τα τρία της αγγελούδια και ίσως να είναι στις επιθυμίες της να αποκτήσει άλλο ένα με τον σύντροφό της.

Σήμερα η Ελένη, κατά διαβολική σύμπτωση, συζητούσε στην εκπομπή της με την Ελένη Πετρουλάκη και την Χριστίνα Πολίτη αν θα είναι ασφαλές για το μωρό, να γεννήσει μια γυναίκα μετά τα 40 και μάλιστα πρόβαλε βίντεο με διάσημες star που έκαναν παιδιά μετά τα 40 τους! Μετά το βίντεο είπε: “Πλέον δεν είναι μεγάλη μια γυναίκα για να γεννήσει μετά τα 40”!

Read More

And More