Αποκλειστικά στο TLIFE η Ερωφίλη που αποχώρησε από το Greek Idol!

H 24χρονη Ερωφίλη είναι παντρεμένη και έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, αλλά από τα 15 της έχει ξεκινήσει να εργάζεται σε μεγάλες πίστες. Η ίδια είναι αυθόρμητη και ετοιμόλογη, θέλει να συνεργαστεί με τον Γιάννη Πλούταρχο και δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα…

Πές μας λίγα λόγια για την Ερωφίλη…
Εγώ είμαι μεγάλη ιστορία στα επαγγελματικά μου. Ξεκίνησα από παιδικές χορωδίες, πήγα σε ένα συγκρότημα και στα 15 μου χρόνια άρχισε να ασχολούμε επαγγελματικά με το τραγούδι. Έκανα κάποιες εμφανίσεις στην επαρχία και μετά δούλεψα σε μεγάλες πίστες. Έχω συνεργαστεί με τον Νίκο Βέρτη, τον Σταμάτη Γονίδη και τον Γιάννη Πάριο και στο διάστημα αυτό παντρεύτηκα.
Γιατί ασχολήθηκες με το τραγούδι;
Οι δικοί μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με αυτόν το χώρο. Να φανταστείς έκανα κοπάνες από τα μαθήματα γαλλικών για να πηγαίνω στο ωδείο. Από την αρχή είχα κάποιες προτάσεις, αλλά ήμουν μικρή και δεν ήθελαν να εργάζομαι ενώ πήγαινα σχολείο. Είχαν ενστάσεις γιατί πίστευαν πως αν ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν θα έκανα οικογένεια. Μόλις παντρεύτηκα, όμως, άρχισαν να το βλέπουν με άλλο μάτι.
Με τον σύζυγό σου πόσο καιρό είστε μαζί και πως αντιμετωπίζει το επάγγελμά σου;
Είμαστε δυο χρόνια παντρεμένη και ο σύζυγός μου με γνώριζε τραγουδίστρια και δεν έχει πρόβλημα. Είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Εμένα τα ρούχα δεν με ενδιαφέρουν και είναι εκείνος που μου λέει να ντύνομαι λίγο πιο προκλητικά στην πίστα, γιατί είμαι πολύ συντηριτική. ¨οσον αφορά το παιχνίδι με στηρίζει απόλυτα και όταν έμαθε για το “Greek Idol” μου είπε να αφοσιωθώ σε αυτό.
Πώς είναι να εργάζεσαι σε νυχτερινό κέντρο;
Είναι πολύ σκληρό και δύσκολο να επιβιώσεις σ αυτόν το χώρο και ιδιαίτερα αν είσαι γυναίκα. Έχω χάσει δουλειές από συναδέλφους που ενοχλήθηκαν επειδή δεν πήγα με τα νερά τους και έχω βιώσει αθέμιτο ανταγωνισμό. Όταν δεν έχεις χορηγό και κάποιον πλούσιο μπαμπά από πίσω είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο κόσμος πίσω από τα φώτα δεν είναι τόσο λαμπερός. Όταν όμως, ανεβαίνεις στην πίστα διώχνεις κάθε πικρή εντύπωση.
Έχεις βιώσει ρατσισμό στη δουλειά σου;
Το σημαντικό είναι να έχεις γερό στομάχι. Έχω υπάρξει σε μαγαζί πολλά κιλά παραπάνω και χαίρομαι όταν υπάρχουν καλλιτέχνες όπως η Παπαρίζου που βγήκε και είπε ότι είμαστε εδώ για να κριθούμε για τη φωνή και όχι για τα κιλά μας. Έχω δεχτεί ρατσισμό και για το βάρος μου και για το ότι είμαι παντρεμένη.


Γιατί πήγες στο “Greek Idol”;

Είχα πάει, αρχικά, σε οντισιον του “Dream show” και δεν είχε προχωρήσει. Μετά πήγα στο “X-Factor”, αλλά μου είχαν φερθεί πολύ άσχημα και είχα πει δεν θα ξανασχοληθώ. Αλλά όταν ξεκίνησε το “Greek Idol”, επειδή με είχαν ακούσει και μου πρότειναν να συμμετέχω.
Πώς βλέπεις την κριτική επιτροπή;
Ποιοι κοντά μου νιώθω την Έλλη Κοκκίνου, επειδή είναι τραγουδίστρια και γνωρίζει την ψυχοσύνθεση των παιδιών που βρίσκονται πάνω στη σκηνή. Ποιο αυστηρός είναι ο κ. Καπετανίδης, από τον οποίο έχω ακούσει και τις μεγαλύτερες κριτικές. Με έχει κάνει να νιώσω άσχημα πολλές φορές. Δεν είναι άστοχα αυτά που λέει, αλλά κάποιοια πράγματα θα μπορούσε να μου τα πι με καλύτερο τρόπο.
Η εμφάνιση πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου;
Είναι δίκοπο μαχαίρι. Η εμφάνιση μπορεί να σου ανοίξει και να σου κλείσει πολλές πόρτες με μεγάλη ευκολία. Σε μικρή ηλικία από επώνυμο κιόλας είχα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Το να σου την “πέσει” κάποιος μπορεί να σου ανοίξει μια πόρτα τη δεδομένη στιγμή και να σου κλείσει μετά πολλούς δρόμους. Προτιμώ να είμαι πιο σεμνή και σοβαρή για να αποφεύγω τέτοιες συμπεριφορές.
Μετά το “Greek Idol” τι σκέφτεσαι να κάνεις;

Το σημαντικό που έχω κερδίσει μέχρι τώρα είναι πως ήδη με έχουν καλέσει για δουλειά. Έτσι, ακόμη κι αν δεν είμαι η νικήτρια σίγουρα έχω πάρει πολλά…

Δες περισσότερες φωτογραφίες από την Ερωφίλη και διάβασε την ανατρεπτική συνέντευξη που έδωσαν αποκλειστικά στο TLIFE τα υπόλοιπα παιδιά από το “Greek Idol”, ενόψει του χθεσινού live.

Read More

And More