Ο θρησκευτικός πριγκιπικός γάμος στο Μονακό! Δες λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν

Ολοκληρώθηκε ο θρησκευτικός γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου με την Σαρλίν Γουιτστοκ. Το πριγκιπικό ζευγάρι μετά τον λαμπερό πολιτικό γάμο αντάλλαξε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης στο παλάτι του Μονακό.

Το TLIFE σου μετέδωσε λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν στο χλιδάτο γάμο του πρίγκιπα και της αγαπημένης του, παρουσιάζοντας σου φωτογραφίες, βίντεο και ζωντανή κάλυψη από τα δυο μεγάλα γαλλικά κανάλια που παρουσίασαν ζωντανά την τελετή. Παράλληλα, ήμασταν κοντά σας μέσω web και σχολιάσουμε live όσα έλαβαν χώρα στο πριγκηπάτο του Μονακό!

KANE ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ

Χθες,πιο περιζήτητος εργένης του κόσμου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είπε το ναι! και είναι πλέον σύζυγος της Σαρλίν και εκείνη πριγκίπισσα του Μονακό!

Το ζευγάρι είπε για πρώτη φορά τη λέξη “δέχομαι” στην αίθουσα των ανακτόρων στο φημισμένο Παλάτι των Γκριμάλντι, και έδωσε το πρώτο φιλί του στο μπαλκόνι του παλατιού. Σήμερα, θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Μονακό Bernard Barsi και στο παλάτι θα υπάρχουν περίπου 3.500 καλεσμένοι.

Για τον πολιτικό γάμο η Σαρλίν Γουίτστοκ επέλεξε ένα ταγέρ σε παστέλ αποχρώσεις. Φυσικά όλοι αναμένουμε να τη δούμε στον θρησκευτικό γάμο!

Δες το βίντεο

Τον Νοέμβριο είχε κάνει την παρακάτω φωτογράφηση για το περιοδικό Tatler και ίσως το χτένισμα και το μακιγιάζ της να μοιάζει με αυτό που θα έχει στον γάμο.

Από νωρίς υπήρχε πυρετός προετοιμασιών

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι θα φύγει από το παλάτι και θα κατευθυνθεί προς την εκκλησία Sainte Dévote. Εκεί η Σαρλίν θα εναποθέσει τη νυφική ανθοδέσμη. Κατόπιν θα επιβιβάστούν σε πολυτελή λιμουζίνα και διασχίσουν τους δρόμους του πριγκιπάτου, όπου θα λάβουν τις ευχές των κατοίκων.

Για τη μέρα του γάμου το ζευγάρι επέλεξε να μετακινηθεί με μια Lexus LS 600h L, ένα μοντέλο αυτοκινήτου αποκλειστικά σχεδιασμένο για αυτούς. Το μενού ετοιμάζεται από τον Γάλλο σεφ Alain Ducasse και όλα τα λαχανικά θα είναι από το κτήμα βιολογικής καλλιέργειας του Αλβέρτου και η σαμπάνια θα είναι “Perrier-Jouet”.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, στο πριγκιπάτο θα φιλοξενηθούν διαφόρων ειδών εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία του απλού κόσμου που αναμένεται να συρρεύσει στην περιοχή, με αποκορύφωμα το υπερθέαμα “Ηχος και Φως” που έγινε χθες στο λιμάνι, υπό την επίβλεψη του Jean Michel Jarre.
Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, οι δυο τους θα πάνε στη Νότιο Αφρική, σε ένα από τα διάσημα και πολυτελή ξενοδοχεία στην Umhlanga. Το εν λόγω ξενοδοχείο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, απέχει 20 λεπτά από το Durban, πόλη στην οποία η μέλλουσα πριγκίπισσα μετακόμισε όταν ήταν 17 ετών, προκειμένου να προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Read More

And More